Semnele zodiacale care devin pretențioase când vine vorba de relații amoroase

Te-ai gândit până acum că pretențiile pe care le ai de la un partener ar putea avea legătură cu semnul tău zodiacal?

Semnele zodiacale care devin pretențioase când vine vorba de relații amoroase

Fiecare experiență în plan amoros, chiar dacă este vorba de una pozitivă sau negativă, vine cu o lecție despre nevoile și pretențiile pe care le ai de la un partener.

Cu timpul, îți vei da seama care sunt propriile tale limite peste care nu poți trece. Însă, în momentul în care pretențiile par mai degrabă să îți împiedice calea către a avea o relație din cauza faptului că sunt mult prea ridicate și că nu pot fi îndeplinite, poți întâmpina câteva dezamăgiri. Iată zodiile care devin pretențioase când vine vorba de relații amoroase. 

Fecioară

De-a lungul timpului, Fecioarele și-au creat anumite idei preconcepute despre cum ar trebui să fie partenerul ideal. Au destul de multe lucruri pe care ar trebui să le bifeze o persoană care își dorește să fie într-o relație cu ele. Așteptările pe care le au nu se potrivesc de fiecare dată cu realitatea, iar suferințele din punctul acesta de vedere nu vor întârzia să apară. Sunt încrezătoare că vor întâlni pe cineva potrivit și lângă care vor simți fericire și împlinire.

Capricorn

Capricornii obișnuiesc să se dedice foarte mult carierei, iar viața amoroasă au lăsat-o multă vreme deoparte. Când vine vorba de relații, vor să fie împreună cu o persoană care să dea dovadă de inteligență emoțională și de disponibilitate. Pe lângă asta, se așteaptă să întâlnească pe cineva care să fie înțelegător în ceea ce privește timpul îndelungat pe care îl alocă laturii profesionale, iar asta poate fi o provocare.  

Vărsător

Vărsătorii tind să petreacă foarte mult timp singuri pentru a-și da cu adevărat seama care sunt nevoile lor de la un partener. Sunt pretențioși pentru că în trecut au avut parte de o mulțime de dezamăgiri pe plan amoros și nu vor să repete aceleași greșeli. S-au obișnuit cu o anumită independență și nu vor să o piardă, chiar dacă formează un cuplu cu cineva, însă asta nu înseamnă că acea persoană va accepta asta atât de ușor.

Citește și:
Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodia pe care o ai

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie