Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 28 mai - 3 iunie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 mai - 3 iunie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 mai – 3 iunie 2018:


Siguranță afectivă sau independență deplină?!? Aceasta este întrebarea în jurul căreia ți se va scurge viața în această săptămână. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 28 mai – 3 iunie 2018:

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 mai – 3 iunie 2018:

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 28 mai – 3 iunie 2018:

În loc să îi pui pe tușă pe cei din jur din cauza nesiguranței tale, încearcă mai degrabă să îți alegi mai precaut angajamentele. Sunt persoane care merită încrederea și afecțiunea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 28 mai – 3 iunie 2018:

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 mai – 3 iunie 2018:

Sentimente reprimate, gânduri anulate, intenții care nu își vor atinge scopul… Așa decurge o relație importantă din viața ta pe parcursul acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 mai – 3 iunie 2018:

Tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 mai – 3 iunie 2018:

Inspirația îți conduce acțiunile pe parcursul întregii săptămâni. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Anumite evenimente pot aduce în prim plan trecutul, dar nu te lași absorbită în niciun fel de acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 mai – 3 iunie 2018:

Deși zilele acestei săptămâni nu îți oferă evenimente remarcabile, tu te simți o altă persoană. Tu îți dorești să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 mai – 3 iunie 2018:

Deși ideea de compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 mai – 3 iunie 2018:

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața ta. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește aceste schimbări din viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 28 mai – 3 iunie 2018:

Echilibrul interior este ceva ce doar tu reușești să ți-l 'reconstruiești'. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios să treacă prin toate etapele care-l definesc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie