Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25-31 decembrie 2017

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 25 -31 decembrie 2017, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 25-31 decembrie 2017

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 25 – 31 decembrie 2017, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 decembrie 2017


În această săptămână o să lași lucrurile să curgă de la sine. Te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Anotimpul rece este pentru tine cea mai grea perioadă din an. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 decembrie 2017

Îți doreșți din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 decembrie 2017

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legătură cu relația pe care o ai, ai nevoie de siguranță absolută. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care nu ești pregătită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 decembrie 2017

Starea ta de spirit se schimbă mult pe parcursul acestei săptămâni. Treci prin câteva experiențe care te fac să îți dai seama că este momentul să pui capăt unui episod important din viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 decembrie 2017

În această săptămână te simți motivată din punct de vedere intelectual. La birou îți dorești să te implici doar în rezolvarea problemelor dificile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 decembrie 2017

În această săptămână ești în căutare de experiențe sexuale. Vei pune în aplicare toată puterea ta de seducție, devenind o femeie misterioasă și senzuală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 decembrie 2017

În această perioadă îți găsești pacea interioară de care ai nevoie. Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 decembrie 2017

Înainte de a lua decizii radicale cu privire la modul în care să-ți îmbunătățeșți calitatea somnului, ar fi bine să urmezi un tratament naturist. De asemenea, mișcarea fizică este mai mult decât binevenită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 decembrie 2017

Răbdarea va fi ceea ce îți va lipsi pe parcursul acestei săptămâni! Micile conflicte pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te controlezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 decembrie 2017

Fiind determinată să nu lași că lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine ca viața ta să prindă culoare. Nu vei reuși întotdeauna să adopți o tactică care să se potrivească cu așteptările pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 decembrie 2017

Starea ta de spirit jovială de la începutul acestei săptămâni se va spulbera rapid. Îți este pusă la îndoială intenția anumitor comportamente. Persoanele din jur sunt critice la adresa ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 decembrie 2017

Ești foarte evazivă. Simți nevoia să-ți păstrezi intimitatea departe de ochii publici. Asemenea comportament se pare că nu este agreat de persoanele din jurul tău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie