Cele 4 zodii care nu se simt pregătite să se implice într-o relație serioasă

Aceste semne zodiacale sunt reținute când vine vorba de a se dedica unei relații serioase.

Cele 4 zodii care nu se simt pregătite să se implice într-o relație serioasă

În această listă, vei descoperi zodiile care resimt o teamă foarte tare de a se implica în relații serioase. Iar motivele sunt diverse, de la foste relații eșuate și până la nesiguranțe în plan personal.

Berbec

Intențiile Berbecilor le a fi în relații serioase s-au terminat cu eșecuri și dezamăgiri profunde, astfel că resimt o teamă când vine vorba de un astfel de angajament. Fie că a fost vorba despre o nepotrivire de caracter sau de tensiuni tot mai dese, încercările lor de a fi cu cineva pe termen lung le-au adus teama de a mai fi la fel de implicați pe viitor.

Gemeni

Gemenii încă mai au anumite incertitudini din trecut care nu le dau pace, iar acesta este un motiv pentru care simt că nu sunt pregătiți pentru o nouă relație. Chiar dacă fosta relație s-a încheiat de multă vreme, în sufletul lor există câteva întrebări la care speră să mai primească și răspunsuri.

Săgetător

Săgetătorii sunt obișnuiți cu un stil de viață libertin, fără să țină cont și de preferințele sau nevoile altcuiva. Astfel, implicarea într-o relație serioasă se dovedește a fi un pas dificil de făcut pentru ei. Și nu din cauza faptului că nu ar vrea să fie într-un angajament de lungă durată, ci pentru că ar considera că vor răni, la un moment dat, prin felul lor de a fi, pe acea persoană alături de care încearcă să fie.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, nu este tocmai ușor să își arate și părțile sensibile. În trecutul lor amoros, au fost răniți și nu își doresc să repete aceleași experiențe. E o provocare să discuți cu ei și subiecte sensibile sau vulnerabile pentru că au tendința să ascundă lucruri, din frica de a nu se profita de pe urma sincerității lor. Abia după ce petrec suficient timp cu o persoană și capătă destulă încredere în ea vor avea curajul să poarte și discuții oneste.

Citește și:
3 zodii care încă sunt îndrăgostite de fostul iubit

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie