Cele 4 zodii care își îmbrățișează imperfecțiunile și vorbesc deschis despre ele

Unele zodii își privesc cu deschidere imperfecțiunile și asta îi îndeamnă și pe cei din jurul lor.

Cele 4 zodii care își îmbrățișează imperfecțiunile și vorbesc deschis despre ele

Imperfecțiunile te pot face să îți pui multe întrebări, să ai dileme interioare și să îți creeze complexe. Dar, prin gândirea potrivită, te poți raporta la ceea ce consideri că ar fi defecte cu mai multă deschidere și blândețe. În continuare vei afla dacă te numeri printre zodiile care își îmbrățișează imperfecțiunile.

Berbec

Berbecii au învățat de-a lungul timpului că trebuie să se accepte așa cum sunt și că unele lucruri nu se pot schimba deloc. Niciodată nu au pretins că sunt perfecți, iar micile defecte le privesc inclusiv ca pe niște posibile avantaje ale lor. Experiențele prin care au trecut i-au ajutat să ajungă la concluzia că în viață este important să fie împăcați cu propria persoană și să nu se mintă singuri.

Pești

Peștii își privesc imperfecțiunile cu foarte multă asumare și nu vor să pretindă că sunt altcineva. Întotdeauna s-au îndepărtat de oamenii care nu sunt sinceri și care creează o narativă falsă în legătură cu viața lor. Fiecare imperfecțiune a lor o consideră o componentă importantă din persoana care au ajuns astăzi și nu se feresc să vorbească despre ea.

Balanță

Balanțele nu își doresc să creeze o imagine falsă despre ei. Sunt sinceri în orice context ar fi și nu și-au propus niciodată să pară ceea ce nu sunt. Ei fac destul de des exercițiul de a fi sinceri cu privire la imperfecțiunile lor și astfel de discuții îi ajută să fie mult mai apropiați cu alți oameni care se regăsesc în experiențele trăite de ei.

Gemeni

Gemenii își cunosc defectele și nu vor să le ascundă, ba din contră, vorbesc foarte des despre lucrurile pe care le consideră deranjante la ei. Vor ca prin acest mod să le accepte atât ei, cât și persoanele din jurul lor. Se raportează cu foarte multă deschidere la imperfecțiunile lor, fie că este vorba de unele de ordin estetic și consideră că este un prim pas prin a le considera firești și parte din cine sunt ei.

Citește și:
5 zodii care sunt extrem de precaute atunci când încep o nouă relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie