Cele 3 zodii care sunt dispuse să te ajute cu sfaturi în dragoste

Semnele acestea zodiacale au deschiderea necesară să ofere sfaturi în dragoste persoanelor apropiate.

Cele 3 zodii care sunt dispuse să te ajute cu sfaturi în dragoste

Câteva semne zodiacale par să se priceapă la oferirea de sfaturi în dragoste pentru că te fac să privești acea problemă în amor dintr-o perspectivă obiectivă și, indiferent de alegerea pe care o vei face mai departe, îți vor fi alături și nu te vor critica.  

Taur

Când crezi că ai o frământare legată de un posibil partener, Taurii te vor ajuta cu răbdarea prin care privesc lucrurile. Încearcă să le explice persoanelor apropiate că e important să își cunoască nevoile, limitele și că nu trebuie să accepte compromisuri dacă nu se simt confortabil să le facă. Sunt foarte buni ascultători și vor fi atenți la toate detaliile atunci când le explici o dramă întâmpinată în viața amoroasă.   

Leu

În ceea ce privește viața sentimentală, Leii își păstrează relaxarea și nu își creează drame. Mereu se raportează cu mult optimism la problemele amoroase, ceea ce îi încurajează și pe apropiații lor care au diverse situații de rezolvat în dragoste. Sfaturile lor în relații vin mereu cu o doză de înțelepciune, pentru că își îndeamnă persoanele apropiate să facă tot timpul ceea ce simt și să nu țină cont pe opiniile oamenilor care nu fac parte din viața lor.

Balanță

În cazul în care te apasă vreo dilemă amoroasă și ești în căutarea unei păreri, Balanțele sunt cele care vin de fiecare dată cu o perspectivă obiectivă. Ele nu te vor judeca, indiferent de alegerea pe care o vei lua ulterior în plan sentimental, însă vor încerca să îți expună cât mai multe perspective din care poți privi acea problemă în amor. Pe lângă asta, vor să își ajute prietenii să nu ajungă în situația în care să sufere din dragoste.

Citește și:
7 lucruri pe care să le iubești la tine dacă ești născută în zodia Berbec

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie