Cele 3 zodii care nu vor să se implice în relații de lungă durată

Pe aceste zodii nu le vei vedea în relații de lungă durată.

Cele 3 zodii care nu vor să se implice în relații de lungă durată

Unii oameni preferă să își concentreze atenția pe propria persoană, așa că implicarea într-o relație serioasă, de lungă durată, care să evolueze și într-o căsătorie, nu este tocmai o dorință de atins. Motiv pentru care intră în relații pasagere, scurte, dorind să își aprecieze cât de mult pot independența, fără să urmeze calea unei alte persoane. Iată câteva zodii de la care n-ar trebui să te aștepți să fie în relații pe termen lung:

Berbec

Chiar dacă cei mai mulți dintre prietenii lor sunt în relații care durează de ani de zile, Berbecii nu resimt nicio presiune de a urma același lucru. Ei își doresc să aibă parte de cât mai multă libertate și să își acorde mult timp dezvoltării lor pe mai multe planuri. Astfel că, printre prioritățile lor nu se numără relațiile de lungă durată și se implică în relații cu beneficii.

Gemeni

Gemenii nu sunt în căutarea relațiilor de lungă durată. Ei vor să acumuleze experiențe în plan personal și să își dea seama care sunt limitele și nevoile lor. Ei își pierd și repede interesul, astfel că majoritatea relațiilor lor se sfârșesc repede. În plus, dacă nu se simt confortabil alături de cineva și li se impune frecvent să se schimbe, vor pleca de lângă acel om pentru că nu sunt dispuși să accepte compromisuri.

Săgetător

Nativii Săgetător își propun să trăiască după bunul lor plac, fără să țină cont de așteptările altora. Nu au stabilit că de la o anumită vârstă vor începe să se implice în relații serioase, ci mai degrabă vor să facă ceea ce simt și să nu pună presiuni pe ei în această privință. Încă de la început le vor spune persoanelor cu care se întâlnesc că nu își doresc să se implice în angajamente de lungă durată.

Citește și:
Motivele pentru care un bărbat își va părăsi partenera, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie