Cele 3 semne zodiacale care adoră petrecerile surpriză

În compania acestor semne zodiacale, nu există posibilitatea să nu te distrezi.

Cele 3 semne zodiacale care adoră petrecerile surpriză

În vreme ce unele zodii nu sunt tocmai adeptele petrecerilor și preferă să sărbătorească în moduri discrete și intime, pentru altele fiecare astfel de eveniment reprezintă o ocazie excelentă de a dansa, de a se distra până în zori și de a se bucura de fiecare clipă alături de oamenii pe care îi iubesc. Chiar dacă sunt invitate sau sunt în postura de gazde, de a planifica o petrecere surpriză, tot se simt bine și apreciază acest moment. 

Leu

Alături de Lei, nu te poți plictisi niciodată. Dacă mergi cu ei la o petrecere, îți vor face cunoștință cu toți prietenii lor și nici nu îți vei da seama de cât de repede trece timpul cu ei. Adoră să fie înconjurați de persoanele la care țin cu adevărat și să sărbătorească diverse momente importante. 

Balanță

Balanțele sunt sociabile, glumețe, mereu cu zâmbetul pe buze când ajung la o petrecere. Dacă sunt invitate la o petrecere surpriză, nu contează că nu cunosc aproape pe nimeni, ele reușesc să se împrietească foarte ușor cu alții și să înceapă diverse conversații cu ei. În plus, dacă ele sunt puse în poziția în care să organizeze o petrecere, se vor asigura că toate detaliile sunt puse la punct și că întreg evenimentul va fi perfect.

Săgetător

Pentru Săgetători este o adevărată plăcere să se distreze în compania prietenilor. Fie că ei sunt cei care organizează o petrecere surpriză sau participă la una în calitate de invitați, ei știu cum anume să întrețină atmosfera și să îi facă pe cei din jurul să se simtă bine în largul lor. Sunt sufletul oricărei petreceri și consideră că este modalitatea ideală de a se consola după un eveniment trist din viața lor.

Citește și:
Motivele pentru care un bărbat își va părăsi partenera, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie