Cat de real este horoscopul? Adevarul despre zodiac

E foarte distractiv sa iti citesti horoscopul in fiecare zi, dar te-ai intrebat vreodata cat de real este si daca poti sa te increzi in el?

Cat de real este horoscopul? Adevarul despre zodiac

Previziunile astrologice exista de mii de ani – dar cat de adevarate sunt? Exista macar un sambure de adevar in astrologie? Pot stelele sa iti comunice cu adevarat viitorul? Iata adevarul despre zodiac.

Astrologia – o stiinta falsa sau adevarata?


Desi exista de cateva mii de ani, astrologia nu a fost niciodata eliminata cu totul din preocuparile oamenilor si nici nu a fost confirmata drept o pseudo-stiinta, chiar daca multi oameni tind sa creada ca asta este. De ce? Ei bine, exista un motiv pentru acest lucru. Cei care se pricep cu adevarat la astrologie, in trecut dar si in prezent, au putut si pot sa inteleaga mai multe lucruri legate de viata si viitor. Oricum ar fi, miscarile planetelor nu pot fi negate si ele chiar pot avea efecte asupra noastra.

Exista dovezi – peste tot in jurul nostru

Un alt motiv pentru care astrologia nu poate fi negata cu totul este faptul ca oamenii observa ca exista dovezi pentru a crede in previziunile astrologice. Asta pentru ca s-a intamplat de foarte multe ori ca acestea sa se adevereasca. Astrologia este, deseori, plina de acuratete.

Dar nu chiar toate horoscoapele sunt adevarate…

Daca iti doresti ca personalitatea si viitorul (de ce nu?) sa iti fie analizate asa cum trebuie, nu este de ajuns sa citesti horoscopul din ziar. Nu te va ajuta prea mult, pur si simplu pentru ca acolo sunt scrise cateva idei generale, care se pot aplica unui spectru foarte larg de oameni. Un expert adevarat iti va face o astrograma completa, plina de calcule si observatii, care poate fi foarte graitoare.

Adevarul despre zodiac

Zodiacul si astrologia nu sunt niste lucruri complet neadevarate. Te poti ghida dupa ceea ce afli din astrologie si te poti baza pe caracteristicile zodiei tale. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija ca horoscopul sa nu devina o obsesie care sa iti controleze viata.

Citeste si:
Ce iti doresti cel mai mult in viata, in functie de zodia ta

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie