Care este cea mai mare slabiciune a ta, in functie de zodie

Toti oamenii au un punct slab, acel calcai al lui Ahile, iar acest se poate datora chiar si semnului tau astral. Iata care este cea mai mare slabiciune a ta, in functie de zodie.

Care este cea mai mare slabiciune a ta, in functie de zodie

Oricare ar fi slabiciunea ta, aceasta poate fi daunatoare pentru sanatatea mintala, dar si pentru relatiile cu prietenii sau familia. Slabiciunile depind doar de propria nesiguranta.

Nimeni nu este perfect. Astazi suntem in al noulea cer, iar maine putem simti ca totul merge impotriva noastra, insa trebuie sa ne gasim propriul echilibru, alunecand inainte si inapoi impreuna cu zilele noastre bune si cele mai putin bune.

Atunci cand iti cunosti punctele slabe, inseamna sa te cunosti pe tine insati, sa fii in controlul propriei persoane, iar cateodata, semnele zodiacale ne pot ajuta in aceasta cautare.

Berbec

Coincidenta sau nu, Berbecii sunt primii in zodiac, dar si primii care o iau la fuga atunci cand lucurile devin mai dificile. Ei sunt curajosi, increzatori si determinati, insa nu prea se descurca cu alegerea cuvintelor. Ar prefera sa plece din mijlocul unui conflict decat sa ramana si sa aduca argumente. Modalitatea lor in ceea ce priveste rezolvarea conflictelor este rapida si usoara, neoferind explicatii persoanelor care le merita.

Taur

Fiind zodia pe care te poti baza cel mai mult, Taurii isi investesc emotiile in celelalte persoane. Sunt devotati si posesivi, iar atunci cand schimbarile care apar in relatii dezvaluie probleme la nivel de fundatie, ei devin foarte nesiguri si sensibili. Ei sunt intotdeauna alaturi de prietenii lor atunci cand este nevoie, iar cand nu primesc acelasi tratament in schimb, acestia sufera foarte tare.

Gemeni

Gemenii incearca sa fie un pic prea glumeti, iar uneori, cei din jur ajung sa se cam sature de glumele lor. Atunci cand lucrurile devin prea serioase si tensionate, ei sunt cei care reusesc sa calmeze situatia. Totusi, nu este vina lor. Ei sunt in mod natural mai nervosi si indecisi, iar incercarea de a fi mai glumeti este doar o modalitate de a ascunde acele parti. Insa, este de admirat faptul ca sunt adaptabili si cu cateva sfaturi de la prieteni, acestia pot intelege atunci cand este cazul sa fie amuzanti sau nu.

Rac

Pentru Raci este greu sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile lor, deoarece nu vor sa strice relatiile pe care le valoreaza. Unele persoane ar putea sa nu stie ca ei sunt mai sentimentali si emotionali, insa daca ei aleg sa fie sinceri si sa isi arate si latura mai emotiva, acest fapt ar putea sa ii ajute atunci cand nu isi asuma greselile. Prietenii lor vor aprecia sinceritatea, cu siguranta.

Leu

Pentru cei din zodia Leu este foarte greu sa vada partea pozitiva atunci cand cineva sau un anumit lucru ii dezamageste. Sunt foarte incapatanati atunci cand vine vorba despre aceste situatii, pentru ca ei vor sa se simta bine intotdeauna. Atunci cand sunt dezamagiti si lucrurile nu merg intr-o directie prea buna, ei nu iarta pe nimeni.

Fecioara

Cei din zodia Fecioara tind sa acorde atentie unor detalii, pe care nimeni nu prea le remarca. Timiditatea lor le dovedeste celorlalti ca ei chiar au ceva cu care pot contribui. Ei au tendinta de a fi foarte critici in ceea ce ii priveste si daca vor avea ocazii in care isi pot arata inteligenta, acestia o vor face, indiferent daca cei din jur nu au cerut-o.

Citeste si:
Calitatea pe care o apreciezi cel mai mult, in functie de zodia ta

Balanta

Este firesc ca Balantele sa fie in centrul atentiei indiferent de situatie. Ele sunt corecte, foarte cooperative si sociale, dar ce este prea mult, deseori strica. Nu putem fi singuri, insa cateodata trebuie sa invatam sa fim independenti, iar prietenii lor incep sa observe ca eforturile lor de a fi corecti, nu sunt in interes comun, ci tot pentru propria persoana.

Scorpion

Scorpionii tind sa se ataseze foarte repede de oameni, datorita pasiunii si asertivitatii de care dau dovada, acestia fiind neincrezatori si secretosi, dorind sa stie totul despre noile persoane care apar in viata lor. Avand aceste intentii in spatele prieteniilor pe care le leaga, oamenii pot fi putin speriati de apropierea brusca de la inceput. Ceilalalti nu pot vedea ce persoane si prieteni buni puteti fi.

Sagetator

Oamenii optimisti si energici pot fi uneori agreati cu dificultate de cei din jur. Ei considera ca daca isi vor atentiona prietena ca pantofii nu se asorteaza cu rochia, insa dupa ce aceasta a plecat de acasa, acest lucru este de ajutor si sincer. Persoanele din jur au tendinta sa creada ca onestitatea balantelor este dura, insa ele vor sa spuna intotdeauna ce gandesc si asa o sa faca si in continuare. Insa o mica atentionare nu ar strica, data viitoare.

Capricorn

Capricornii sunt responsabili, practici si isi pot mentine echilibrul in orice situatie. Partea mai putin buna este ca, in exterior, sunt cunoscuti ca „persoana stie-tot'. Insa, din interior, ei se lupta cu indecisivitatea, pe masura ce inearca sa ii ierte pe altii. Ei tind sa aibe probleme atunci cand trebuie sa ii ierte pe cei care i-au ranit, deoarece Capricornii pretuiesc foarte mult relatiile apropiate.

Varsator

Desi este posibil sa aibe abilitati sociale bune, varsatorilor le place sa fie independenti si sa se ascunda de emotii. Singura lor incapacitate de a se conecta din punct de vedere emotional, ii poate indeparta pe prietenii lor care au nevoie de sprijin. Atunci cand cei apropiati au nevoie de sprijin, va dura ceva timp sa va puteti raporta la problemele lor, pentru ca aveti impresia ca felul vostru este cel adecvat.

Citeste si:
Cat de norocoasa esti, in functie de zodia ta

Pesti

Pestii sunt cei mai buni prieteni pe care i-ar putea avea cineva. Ei pot vedea cel mai corect binele din fiecare persoana, insa este posibil ca in timp ce isi concentreaza toata energia pozitiva asupra prietenilor, acestia pot fi foarte negativi fata de ei. Se tem ca nu sunt destul de buni si se incred foarte mult in univers, insa atunci cand universul ii dezamageste, ei se acuza si se descurajeaza.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie