7 motive pentru care Fecioarele au relatii intense si pline de satisfactii

Fecioarele se diferentiaza, printre celelalte zodii, prin relatiile pe care le au, care sunt, aproape intotdeauna deosebit de intense si pline de satisfactii. Iata de ce.

7 motive pentru care Fecioarele au relatii intense si pline de satisfactii

Fecioarele sunt loiale, empatice si bune la suflet, insa pot fi si un pic fricoase, rapide in a trage concluzii si din cale-afara de meticuloase. Din punct de vedere al relatiilor, Fecioarele construiesc legaturi puternice si intense cu alti oameni. Iata 7 motive pentru care Fecioarele leaga astfel de relatii cu cei din jurul lor.

Se gandesc foarte mult la absolut orice


Acest „orice' include si viitorul relatiei insa nu este limitat doar la atat. Fecioarele se gandesc la viitorul cuplului, chiar daca se afla la prima intalnire, la outfit-ul pe care il poarta, la oamenii pe care ii vor invita la nunta, la felul in care isi vor creste copiii etc. Cand vine vorba despre relatii, isi vor dori pe cineva cu care vor putea sa impartaseasca toate lucrurile la care se gandesc.

Citeste si:
8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Fecioara

Sunt foarte grijulii cu cei din jurul lor

Fecioarele stiu cum sa faca pe cineva sa se simta special. Si cel mai frumos lucru este ca Fecioarele nu se asteapta ca altcineva sa fie atat de grijuliu cu ele. De fapt, le place sa se asigure ca toata lumea se simte bine, inainte sa se ingrijeasca de ele insele. Daca insa reusesti sa surprinzi Fecioara cu ceva dragut (asa cum face ea), te va iubi si mai mult si va incerca si mai tare sa te recompenseze.

Vor fi devastate daca sunt dezamagite

Fecioarele sunt foarte loiale si vulnerabile cu oamenii la care tin. Daca sunt dezamagite, vor fi foarte descurajate. Isi pun tot sufletul in relatii, asa ca, daca realizeaza ca ceilalti nu sunt la fel de implicati in relatie cum sunt ele, se vor simti devastate. In schimb, sunt si foarte empatice si iertatoare, si incearca intotdeauna sa vada doar ceea ce este mai bun in prieteni si in partener.

Citeste si:
Profilul sexual al femeii Fecioara

Au o curiozitate despre lume incredibila

Poate Fecioarele nu sunt genul aventuros, insa sunt incredibil de curioase in ceea ce priveste lumea, viata si oamenii cu care are o relatie. Fecioarele te vor impinge sa explorezi lumea, nu numai geografic, dar si intelectual si emotional. Vor sa traiasca o viata plina, vibranta si sa experimenteze orice.

Sunt prietene foarte bune

Se spune ca cele mai bune relatii incep drept prietenii, iar acest lucru este in special adevarat pentru Fecioare. Se pricep la multe lucruri, insa a fi prietene bune este specialitatea lor. Te asculta, insa iti dau si sfaturi bune. Vor iesi din zona lor de confort doar ca sa se asigure ca prietenii lor sunt fericiti si se simt bine.

Foto: JStone / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie