6 zodii care nu știu cum să își administreze eficient banii

Horoscopul este compus din 12 zodii, iar șase dintre acestea sunt ași în cheltuirea banilor. Cealaltă jumătate, în teorie, știe cum să își administreze banii cu grijă, dar probabil că mulți au aceeasi problemă ca noi toți - și anume le place să facă cumpărături!

6 zodii care nu știu cum să își administreze eficient banii

Ce avem totuși de învățat de la zodiile cu capul pe umeri? Cum să ne administrăm corect veniturile, când este momentul potrivit să facem o investiție, cum să ne plătim creditele la timp, etc.

Iată care sunt cele șase zodii care nu știu când să se oprească din cheltuieli:

1. Săgetător


Săgetătorii sunt persoane foarte muncitoare, dar pe cât de mulți bani fac, când vine vorba de consumat, suma se dublează. Le plac excursiile și aventurile așa că preferă să aibă contul bancar gol și să trăiască intens decât să economisească și să se bucure de acei bani mai târziu.

Problema cu acești nativi este că ei nu își dau seama când au depășit bugetul, așa că deseori se află în situații în care se întrebă de ce nu își permit să plătească, spre exemplu, o factură. Dar mai bine întârzie cu plata facturilor decât să nu plece in weekend într-o mini vacanță!

2. Pești

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt perfect conștienți care le este bugetul, dar aleg de bună voie să dea și ultimul bănuț dacă pot ajuta pe cineva. Ajută persoanele fără adăpost, donează centrelor de caritate și își ajută prietenii la nevoie. Dacă au dat deja tot ce puteau da oamenilor în nevoie, vor consuma tot ce le-a rămas pe obiecte sau activități artistice.

Ultimii bani se vor duce pe o pictură pe care nici nu au unde să o mai așeze sau o carte pe care au citit-o deja, dar nu o aveau expusă în bibliotecă.

3. Vărsător

Tehnologie de ultimă generație? O nouă lansare de gadget? Vărsătorul este probabil primul la coadă în fața magazinului înainte de deschidere. Fie că își permite sau nu, va fi acolo cu bani împrumutați sau cu cardul de economii.

Ei vor prefera adesea să aibă un telefon de ultimă generație decât bani de mâncare, dar au și perioade în care vor economisi substanțial... probabil tot pentru a fi pregătiți pentru următoarea lansare.

4. Leu

Deși sunt persoane cu capul pe umeri care știu cum să își administreze banii, nativii Leu iubesc să răsfețe persoanele dragi lor și pe ei înșiși când au ocazia. Dacă luna aceasta au primit niște bani în plus, fii sigură că Leul nu îi va pune deoparte, ci îi va cheltui pe cadouri.

Dacă nu are pe ce să consume banii, va intra în primul salon care îi iese în cale și își va face cel mai scump tratament posibil. Asta îi face pe ei fericiți, dar îi lasă și fără bani pentru restul lunii.

5. Balanță

Balanțele se vor plăcute de toată lumea și cred că, dacă oferă sume generoase de bani oamenilor la nevoie, aceștia le vor iubi. Greșit. Dacă faci asta, ai grijă să nu profite oamenii de tine. De asemenea, totul se face cu măsură.

Cu siguranță ai și tu nevoie de acele sume pe care le tot împrumuți altora. Asigură-te că ți-ai achitat tu toate datoriile mai întai, iar apoi îi vei putea ajuta și pe ceilalți, fără să rămâi falită.

6. Gemeni

Gemenii au două personalități atunci când vine vorba de cum își cheltuiesc banii. Jumătate din ei vor să își consume toate economiile pe un tichet norocos la loto, un joc de noroc sau o investiție de lungă durată din care ei speră că se vor îmbogăți. Cealaltă jumătate vrea să salveze fiecare bănuț și să îl investească într-un proiect de viitor pentru a își asigura o viață mai ușoară. Aceste două personalități sunt în constant conflict una cu cealaltă, dar nativii Gemeni reușesc cumva să jongleze cu ambele emisfere.

Citește și:
Cele 5 zodii care vor găsi dragostea adevărată în această vară

Text: Roxana Sayyad
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie