4 semne zodiacale pentru care nicio dezamăgire din dragoste nu este imposibil de depășit

Semnele acestea zodiacale pot depăși cu mândrie și curaj orice dezamăgire amoroasă.

4 semne zodiacale pentru care nicio dezamăgire din dragoste nu este imposibil de depășit

Zodiile de mai jos au învățat în timp să privească cu un soi de mândrie orice dezamăgire în plan sentimental și să nu își consume energia răzbunându-se sau punând o mulțime întrebări despre ce anume n-a mers în relație. Nu își ascund suferința, dar o acceptă, o procesează și încearcă să meargă mai departe cu ea.

Leu

Leii ajung foarte rar să recunoască faptul că suferă după o fostă relație. Vor ca perioada de vindecare să o petreacă singuri și să nu se plângă în fața prietenilor că au fost răniți. Perioada de după o despărțire o acordă procesului lor de a-și redescoperi identitatea și de a căuta echilibrul după o astfel de dezamăgire.

Capricorn

Chiar dacă sunt afectați de experiențele negative din plan amoros, Capricornii au învățat în timp să treacă repede peste și să nu se mai gândească la trecut pentru că le face rău. După o separare, își concentrează toată atenția asupra viitorului lor și planurilor pe care până atunci nu le-au dus la bun sfârșit.

Berbec

Berbecii nu ascund că sunt supărați după o dezamăgire amoroasă, dar preferă să fie discreți și să își trăiască suferința departe de ochii celorlalți. Nici măcar cu prietenii nu vorbesc despre asta și nu pentru că le este rușine, însă este mecanismul lor de vindecare. Își găsesc rapid activități cu care să își petreacă timpul și să nu se mai gândească la ceea ce li s-a întâmplat.

Scorpion

În momentele lor vulnerabile, nativii Scorpionii vorbesc cu o mai mare deschidere despre emoțiile lor, inclusiv despre suferință. Consideră că până și dezamăgirile din dragoste au rostul lor și că pot contribui la dezvoltarea lor în plan personal. Își acceptă sentimentele și orice ar fi, merg mai departe.

Citește și:
Provocările care îți marchează viața, în funcție de zodia în care te-ai născut

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie