4 semne zodiacale care sunt discrete și greu de abordat

Dacă ți-ai propus să le cunoști mai bine pe aceste zodii, află că nu vei avea o misiune ușoară.

4 semne zodiacale care sunt discrete și greu de abordat

Unele persoane își doresc să fie mai discrete și să nu vorbească despre sentimentele sau experiențele lor. Fac asta și dintr-o lipsă de încredere în ceilalți, dar și ca o modalitate de a-și păstra viața privată și cât mai departe de eventuale comentarii răutăcioase sau critici pe care le-ar putea primi. Află dacă este și zodia ta printre cele greu de abordat și de cunoscut.

Rac

Uneori, Racii au impresia că nu sunt pe deplin înțeleși și acesta reprezintă motivul pentru care au tendința de a ascunde detalii despre ei. Consideră că nu ar trebui să dea explicații sau să fie trași la răspundere pentru ce fac cu viața lor. Dar, au momente în care se distanțează complet de ceilalți și devine complicat să reiei legătura cu ei.

Taur

Taurii sunt spectici de fel și nu vorbesc atât de ușor despre ei în fața altor persoane. Vor mai degrabă să facă asta atunci când capătă încredere și abia apoi să povestească din experiențele lor. Încearcă să își creeze un mediu sigur din care să facă parte, unde să se simtă protejați, apreciați, iubit și să nu se simtă niciodată judecați pentru alegerile din viața personală.

Berbec

Berbecilor nu le este teamă de singurătate și se bucură de toate momentele pe care le petrec departe de oameni. Au mare atenție ca aspectele din viața lor personală să nu fie publice și uneori poate fi dificil să îți faci o părere despre ei. Își păstrează această latură misterioasă și încearcă să se ferească de oamenii care nu îi înțeleg și nu le acceptă felul în care își trăiesc viața.

Gemeni

Gemenii nu pot vorbi deschis cu alte persoane despre ceea ce simt. S-au obișnuit să își păstreze emoțiile pentru ei și să nu le împărtășească altora din dorința de a se proteja. Nu au încredere în oricine și preferă să fie distanți față de cineva atunci când o cunosc pentru prima dată. Au un cerc restrâns de persoane apropiate, în fața cărora preferă să se deschidă atunci când simt nevoia.

Citește și:
5 zodii care nu își arată latura vulnerabilă față de ceilalți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie