Zalando te invită să îți transformi visele în realitate într-un pop-up plin de surprize la DIPLOMA Show

În perioada 7 și 10 octombrie, în cadrul DIPLOMA Show, la Combinatul Fondului Plastic din București, Zalando îi așteaptă pe toți pasionații de modă să descopere cum inteligența artificială le poate îndeplini cele mai îndrăznețe dorințe.

Zalando te invită să îți transformi visele în realitate într-un pop-up plin de surprize la DIPLOMA Show

În perioada 7 și 10 octombrie, în cadrul DIPLOMA Show, la Combinatul Fondului Plastic din București, Zalando îi așteaptă pe toți pasionații de modă să descopere cum inteligența artificială le poate îndeplini cele mai îndrăznețe dorințe. În cadrul pop-up-ului Zalando, vei putea admira piese vestimentare inedite, cu o abordare stilistică ludică, care te vor provoca să îți transformi visele legate de fashion în realitate. De asemenea, Zalando a pregătit vouchere și alte cadouri, care te vor inspira să fii protagonistul propriilor vise.

Pop-up-ul Zalando este un spațiu interactiv și imersiv, unde vei fi încurajat să descoperi legătura dintre lumea fashion și imaginație într-un mod captivant. Vei putea intra în pielea personajului tău preferat din filmele sau serialele de succes, cum ar fi Cher din „Clueless', și vei vedea cum inteligența artificială te transformă într-un icon al stilului. 

Sub tema campaniei „As you dream it', Zalando, împreună cu renumitul artist Filip Filković Philatz, transformă moda în artă cu ajutorul inteligenței artificiale și te încurajează să fii autorul propriei tale realități. 

Explorează universul fashion la pop-up-ul Zalando pentru a avea parte de o experiență unică, care îți va arăta cum moda poate fi o formă de artă și o sursă de inspirație. FIe că visezi la pasiunile tale, fie la noi experiențe, Zalando îți oferă prin piesele vestimentare pe care le porți, instrumentele și motivația de a-ți îndeplini aceste trăiri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial