Zalando te inspiră cu 3 ținute de vară perfecte pentru vacanță

Zalando te inspiră cu 3 ținute de vară perfecte pentru vacanță

Odată cu sosirea verii, tot ce ne vine în minte sunt orașele vibrante și vacanțele, care devin, în același timp, podiumul ideal pentru a etala piesele de vară preferate și cele mai recente tendințe de modă. Inspirându-ne din destinațiile de vacanță însorite, cu plaje și gelato, am creat un ghid de stil care capturează esența verii, combinând piese de bază ideale pentru orice ocazie, articole streetwear și stiluri și branduri premium. De la briza mării și până la străzile orașelor turistice, explorăm tendințele care vor domina acest sezon și te ajutăm să exprimi tot ceea ce te face special.

Pentru cei care explorează noi orașe pe timpul verii, mixul de sofisticare și simplitate este ceea ce va captiva. Combinațiile în tonuri neutre sunt o pânză ideală pentru creativitate, adică pentru a te juca cu texturi și forme care vor ieși în evidență pe hainele minimaliste. Pentru o plimbare pe străzile orașului sau pentru a te bucura de o pizza și o limonadă, alege un stil lejer, vaporos, dar care emană eleganță rafinată. Adaugă o notă personală ținutei tale cu accesorii izbitoare, cum ar fi ochelari de soare îndrăzneți sau sandale masive, pentru a-ți eleva look-ul.

Vagabond Sandale 509,00 lei, GAP Cămașă 359,00 lei, Bershka Pantaloni 129,90 lei, 

QUAY AUSTRALIA Ochelari de soare 236,00 lei, ONLY Geantă de pânză 199,00 lei, Lauren Ralph Lauren Colier 379,00 lei, toate pe zalando.ro 

Unul dintre cele mai minunate background pentru ținutele de vară este plaja. Așa că poartă culori calde, cu siluete vaporoase și romantice în nuanțe delicate de galben și tonuri pastelate. În plus, topurile ușoare și fustele aerisite care aduc briza mării sunt perfecte pentru a scăpa de căldura verii. Asortează-le cu accesorii delicate, cum ar fi pălării de paie și genți împletite, pentru a completa look-ul tău chic și relaxat de plajă.

Never Fully Dressed Fustă maxi 357,00 lei, Pieces Cercei 48,00 lei, Mango Top 169,99 lei,

PULL&BEAR Sutien costum de baie 89,90 lei, Guess Sandale 667,00 lei, Next Geantă crossbody 209,00 lei, toate pe zalando.ro 

ONLY Rochie cocktail 109,00 lei, Alma en Pena Pantofi clasici cu toc 417,00 lei, Mango Geantă plic 199,99 lei.

Kate Spade Brăţară 1.049,00 lei, LASCANA Costum de baie 249,00 lei, toate pe zalando.ro 

Fie că mergi la un garden party, a beach party sau pentru ieșirile de seară în oraș o rochie cu nuanțe vibrante te va face remarcată și atrăgătoare. Accesorizează cu cercei statement pentru a adăuga o notă modernă și optează pentru sandale confortabile și chic, ideale pentru a explora străzile orașului sau a dansa până în zori. Vara aceasta cu Zalando vei fi chic fără efort!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial