Zalando îți prezintă piese vestimentare în tendințe pentru garderoba de toamnă

Entuziasmul adus de noile colecții care apar în sezonul fashion AW23 este la cote ridicate, mai ales când vine vorba de piesele cheie care vor face orice outfit să fie unul remarcabil

Zalando îți prezintă piese vestimentare în tendințe pentru garderoba de toamnă

Entuziasmul adus de noile colecții care apar în sezonul fashion AW23 este la cote ridicate, mai ales când vine vorba de piesele cheie care vor face orice outfit să fie unul remarcabil. Iar pentru iubitorii de layere, numai ideea unui palton deasupra unor tricotaje fine și chic  – aproape că, îndrăznim să spunem asta – ne face de destul de dornici să salutăm temperaturile mai scăzute. Dar, până atunci, Zalando îți arată ce piese merită integrate în garderoba ta în sezonul viitor, și îți prezintă tendințele celor patru capitale ale modei din lume – New York, Londra, Milano și Paris.

Eșarfa supradimensionată

Nu trebuie să te temi de adierile reci în toamna aceasta: pături și eșarfe suprapuse peste orice, de la croiala elegantă de la The Row și Saint Laurent până la rochiile de seară de la Giorgio Armani. Gândește ținutele într-o direcție tonală și bucură-te de confortul adus de acest accesoriu. 

Eșarfă ZIGN Studio, zalando.ro, 99 lei; Eșarfă tip glugă Ruslan Baginsky, zalando.ro, 1.399 lei; Eșarfă Pieces, zalando.ro, 99 lei

Corporate style

O combinație cool de cămașă și cravată, la marginea unei descoperiri în ultimele două sezoane, a reapărut și a fost evidențiată pe podiumul de la Dior, Valentino și Alexander McQueen. Între timp, imprimeurile cu dungi sunt super căutate, atingând o notă C-suite în colecțiile de la  Saint Laurent și Louis Vuitton.  Așa că sfatul nostru este: îmbracă-te pentru jobul la care visezi.

Blazer Pieces, zalando.ro, 249 lei; Cămașă ZIGN Studio, zalando.ro, 249 lei; Pantaloni Mango, zalando.ro, 199 lei

Paltonul negru

Paltonul negru și lung până în pământ, LBC (Long Black Coat), așa cum îl denumesc iubitorii de fashion, a fost preferatul mai multor case de modă precum Givenchy, Victoria Beckham, Dolce & Gabbana, Prada. Este un item care nu poate lipsi din garderoba ta în această toamnă! Optează pentru un palton lung, în stilul Victoria Beckham, cu o lungime un pic deasupra gleznei astfel încât să rămâi chic și fără să atingi toate podelele. 

Palton Object Tall, zalando.ro, 709 lei; Palton Calvin Klein, zalando.ro, 2.799 lei, Trenci Weekday, zalando.ro, 566 lei

Flori de iarnă

Imprimeurile florale sunt de cele mai multe ori asociate cu sezonul de primăvară, dar te-ai gândit cum ar putea acestea deveni un element de bază al acestui sezon? Totul este pe cale să se schimbe,  așa că florile cu nuanțe mai capricioase au fost în centrul atenției la show-urile Erdem, Carolina Herrera & Christopher Kan. Poți alege o piesă cu o culoare de bază profundă – negru sau gri cărbune, în mod ideal – și în felul acesta să lași florile să capete o senzație ușor gotică pentru toamnă.

Rochie Kaffe, zalando.ro; 245,40 lei, Bluză Vero Moda, zalando.ro, 69 lei; Bluză Only, zalando.ro, 119 lei

Metalice

Aparițiile de neuitat au mereu la bază o piesă centrală de efect! Așadar, ghicești care sunt alegerile de îmbrăcăminte de seară în sezonul petrecerilor de Crăciun? Rochii metalizate, fuste din paiete, paltoane cu detalii întregi strălucitoare, toate acestea vor fi a must. Pentru 2023 nu este vorba doar de strălucire, ci și de cantitate și plasare. Outfiturile necesită interpretare complet metal lichidă a tendinței, din cap până-n picioare, trebuie să arate ca și cum strălucirea metalică picură din fiecare mișcare a ta. 

Pantaloni Bershka, zalando.ro, 139,90 lei, Fustă Pieces, zalando.ro, 179 lei, Sacou 2nd Day, zalando.ro, 1.331 lei

Așadar, îmbrățișează cu entuziasm tendințele noului sezon și poartă cu încredere acele items care te vor ajuta să creezi outfituri confortabile și fashion, în ton cu vibe-ul euforic al celor mai importante săptămâni ale modei din lume.

Pe zalando.ro vei descoperi cea mai variată selecție de articole, potrivite stilului tău unic, pentru ca tu să te simți energică, liberă și plină de viață, chiar și atunci când vremea de afară este capricioasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial