Shopping list pentru viitoarele mămici: cum alegi produsele esenţiale

Shopping list pentru viitoarele mămici: cum alegi produsele esenţiale

Cumpărăturile pentru venirea pe lume a lui bebe nu trebuie să îţi dea bătăi de cap, dimpotrivă. Acestea pot chiar să devină un prilej de relaxare, dacă îţi alcătuieşti lista de cumpărături din timp şi ai grijă să incluzi cele mai importante categorii de produse. În plus, astăzi e mai simplu că nicicând să faci shopping online, direct de pe canapea, din pat sau din parc. Trebuie doar să ştii ce cauţi.

Iată câteva trucuri ca să alegi produsele esenţiale pentru bebe uşor şi rapid

Cărucior

Când alegi căruciorul pentru cel mic, cauta produse care să se muleze pe nevoile tale. Spre exemplu, îţi doreşti un cărucior foarte fiabil, pe care să îl depozitezi uşor sau preferi un model ceva mai mare, 3 în 1? De asemenea, stabileşte un buget din timp, astfel încât să ştii exact ce cauţi când începi cumpărăturile.

În afară de cărucior, mai poţi achiziţiona din timp şi alte produse din aceeaşi categorie, cum ar fi tricicleta. Pe babymatters.ro ai tricicleta Lionelo la super preţ, cu livrare direct la tine acasă.

Pătuţ

Pătuţul pentru cel mic trebuie să fie confortabil, dar şi să îi ofere acestuia siguranţă. Îţi doreşti ca bebe să poată dormi cât mai bine, fără să existe riscul accidentelor. De aceea, e bine să te îndrepţi către pătuţuri de la producători de încredere. Acordă atenţie şi saltelei, în special materialului din care aceasta e realizată.

Produse de baie

Produsele de baie pentru copii trebuie să fie blânde cu pielea sensibilă a acestora. Ai nevoie de produse special formulate pentru nou-născuţi, cu ingrediente atent alese. Nu cumpăra produse de băiţa cu ingrediente iritante, precum alcoolul denaturat sau parfumul, deoarece pot sensibiliza pielea bebeluşului.

Produse de îngrijire

La capitolul produse de îngrijire e bine să optezi pentru o trusă completă. O trusă de îngrijire conţine mai multe produse utile, precum unghiera, peria, aspiratorul nazal şi/sau crema pentru scutec. Caută o trusă de îngrijire cu produse adaptate cerinţelor tale, de la un brand cu care rezonezi.

Accesorii pentru alăptat

Când alegi accesoriile pentru alăptat e bine să te concentrezi strict pe nevoile tale şi pe recomandările primite de la medic. În această categorie de produse intra pompa pentru sân, sterilizatorul de biberoane, cremele pentru sâni, sacii pentru păstrarea laptelui matern, dar şi biberoanele sau pernele pentru alăptat.

Scutece

Scutecele se număra printre produsele peste care nu poţi sări când faci cumpărăturile pentru bebe. Optează pentru scutece de la un brand de încredere, adecvate nou-născuţilor. Caută produse ce pun accent pe confortul celui mic, dar şi pe calitatea materialului.

Haine

Hăinuţele pentru nou-născuţi trebuie să fie realizate din materiale potrivite pielii sensibile, iar cea mai înţeleaptă opţiune este bumbacul organic. Acesta e accesibil şi se foloseşte pentru o mulţime de tipuri de hăinuţe. Găseşti pijamale, pantaloni, bodyuri şi şosete din bumbac organic foarte uşor.

Pregăteşte lista de cumpărături pentru bebe din timp, astfel încât să eviţi stresul şi să te bucuri cu adevărat de cumpărături, fie că le faci online, fie că îţi place să te plimbi prin magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial