Secretul unei femei de succes: Geanta perfectă

O geantă. Un simplu accesoriu, aparent banal, ascunde o putere extraordinară. Dincolo de design și materiale, geanta perfectă poate fi cheia succesului unei femei.

Secretul unei femei de succes: Geanta perfectă

O geantă. Un simplu accesoriu, aparent banal, ascunde o putere extraordinară. Dincolo de design și materiale, geanta perfectă poate fi cheia succesului unei femei. Dar cum anume? În următoarele rânduri, vom dezvălui secretul din spatele acestei afirmații și vom explora modul în care alegerea potrivită a unei genți poate influența atât încrederea în sine, cât și percepția celor din jur.

Descoperă două metode prin care poți ajunge o femeie de succes cu ajutorul unei genți piele naturală myOwn. După cum intuiești, prima metodă ține de impresia pe care o faci, de cum te percep colegii, superiorii sau clienții, dar a doua metodă este una la care nu te-ai fi gândit.

Faci impresie la birou prin look și prestanță

Fie că ești la început de carieră sau ai ani buni la activ și poate ai și urcat niște trepte, necesitatea de a impresiona este și rămâne valabilă. Fie că dorești să deschizi niște uși sau să le menții deschise, ținuta ta de la job trebuie să fie profesională, să inspire fermitate și feminitate laolaltă, atitudine puternică și gust pentru calitate.

Aici, geanta potrivită e cea în culori mai închise, cu model simplu, elegant, și în care îți poți pune cu încredere agenda și alte lucruri ușor de accesat și care te ajută la birou sau la întâlnirile de afaceri zi de zi. O geantă asortată cu restul ținutei va intra într-un tot ce va spune în locul tău: sunt capabilă; sunt pregătită; merit succesul; acordă-mi importanța cuvenită; acordă-mi recunoaștere.

Gențile din piele naturală îți schimbă atitudinea

În foarte multe cazuri, atitudinea ta este cea care te apropie sau te îndepărtează de succes. Dacă vrei să fii o femeie de succes, poți fi o apariție fără cusur și poți fi expertă în domeniul tău – nu contează prea mult fără să ai și o atitudine adecvată. Oportunitățile se deschid mai ales femeilor cu atitudinea de învingătoare, dacă dețin argumente legate de buna pregătire și buna prezentare.

Geanta de damă este un accesoriu vestimentar care de regulă îți influențează doar look-ul și impresia pe care o faci în jur, însă la fel de bine are și această calitate intrinsecă de a-ți influența starea și impresia pe care o ai despre tine însăți. Iar schimbarea se întâmplă instantaneu și, fără să-ți dai seama:

– devii sigură pe cum arăți și ce comunici prin ținută, nu te fâstâcești;

– observi că pornești de pe picior de egalitate cu mult mai multă lume;

– începi să plusezi acolo unde nici măcar nu îndrăzneai cu alte ocazii;

– începi să soliciți mărire de salariu, promovare, atribuții mai plăcute;

– ești sigură pe tine fiindcă ai tot ce îți trebuie la îndemână, în geantă;

– accepți să apari în prezentările firmei și în fața publicului/clienților.

Îmbrățișând eleganța, cu o geantă din piele naturală myOwn, stil office, dar cu o personalitate aparte, îți vei descoperi o nouă încredere. Pielea naturală, cu textura ei unică și calitatea deosebită, îți va mângâia simțurile și te va face să te simți specială. Fiind atât de plăcută la atingere și atât de rezistentă în timp, această geantă va deveni mai mult decât un accesoriu, ci un partener de încredere. Vei purta cu mândrie aceste genti din piele naturală, iar asta se va reflecta în atitudinea ta, făcându-te să zâmbești mai larg și să abordezi fiecare conversație cu mai multă încredere

De acum ești o versiune îmbunătățită a profesionistei din tine! Impresie, atitudine, adecvare și tact – și uite cum devii o femeie de succes.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial