Pasionat de tot ce apare în fascinanta lume a esteticii? Atunci înseamnă că trebuie să afli despre cel mai nou tratament care dă timpul înapoi! Polinucleotidele promit să devină cele mai bune prietene ale tale, dacă vrei să obţii o piele mai fermă şi mai elastică şi un ten uniform, fără durere şi fără perioade lungi de aşteptare. Pentru a înţelege mai bine puterea acestor substanţe asupra pielii tale, este esenţial să afli explicaţiile şi recomandările specialiştilor din domeniul esteticii.
Polinucleotidele, noul hit din estetică.
Frumuseţe la nivel molecular, efecte vizibile la exterior
Deşi termenul s-ar putea să ţi se pară greoi, trebuie să ştii că polinucleotidele sunt, de fapt, compuşi naturali care acţionează ţintit în interiorul pielii tale: stimulează producerea de colagen şi de elastină, promovând regenerarea celulară. Astfel, vei obţine un ten mult mai strălucitor şi o textură aşa cum vezi doar în reviste.
„Polinucleotidele sunt, cu siguranţă, un termen care câştigă tot mai multă notorietate în lumea esteticii. Ele sunt, de fapt, derivate ADN de somon şi au puterea de a stimula propriile noaastre celule să producă unele dintre lucrurile pe care, odată cu procesul firesc de îmbătrânire, le mai pierdem. Putem spune că polinucleotidele sunt un biostimulator al pielii, extrem de benefic în vindecare, în hidratare, în regenerarea ţesuturilor.' , declară Răzvan Vasilas, fondatorul DRV Clinic.
Practic, spre deosebire de alte tratamente care oferă în special hidratare, polinucleotidele comunică cu celulele pentru a le face să producă substanţele atât de necesare pielii. În clinicile de înfrumuseţare, le vei întâlni sub formă de produs injectabil. Un gel, care modifică structurile faciale profunde, pentru a oferi întinerirea, iar acest lucru asigură rezultate mai bune pe termen mult mai lung, decât simpla îngrijirea pe care am putea să ne oferim singuri, acasă, prin intermediul cremelor clasice.
Tratamentul natural, potrivit inclusiv pentru zonele delicate
Acum că am lămurit cum acţionează, să aflăm şi ce zone pot trata polinucleotidele. În general, cei mai mulţi pacienţi apelează la ele pentru că au o piele deshidratată, brăzdată de linii şi de riduri, au rozacee sau urme lăsate de acneea agresivă.
„Pe de altă parte, tratamentul este prietenos inclusiv atunci când vine vorba despre zonele sensibile, cum ar fi zona ochilor, acolo unde pielea este mai subţire şi mai predispusă la semnele de îmbătrânire. Studiile publicate în revista de specialitate şi rezultatele din clinica noastră arată că în cazul pacienţilor mai tineri, în jurul pragului de 30 de ani, tratamentul a determinat diminuarea porilor şi o piele mai fină, iar la cei în jurul vârstei de 40 de ani, o îmbunătăţire a tonusului pielii, un ten întins şi mai radiant.', completează Răzvan Vasilas.
De altfel, tratamentul este potrivit inclusiv pentru zona scalpului, în cazul alopeciei, şi pentru gât, decolteu şi mâini, graţie efectului său anti-aging profund.
Recomandări pentru cei care vor să testeze tratamentul
Tratamentul ţine pasul cu pacientul modern, care nu are prea mult timp disponibil în agendă şi care nici nu mai este dispus să aştepte perioade lungi, pentru a vedea rezultatele.
Răzvan Vasilas, fondator clinică estetică: „Fiecare pacient este diferit, prin urmare, are nevoi diferite. Iată de ce este atât de important controlul iniţial la estetician şi crearea unui plan de tratament individual! Nu există o schemă general valabilă în privinţa niciunei proceduri estetice. Ce le putem transmite pacienţilor este că, în general, polinucleotidele îşi fac simţite efectele rapid, însă este nevoie, într-o primă fază, de 2, 3 şedinţe, realizate la interval de 2-3 săptămâni. Rezultatele sunt pe termen lung, dată fiind modalitatea de acţiune a tratamentului. Pentru păstrarea lor, medicii noştri recomandă o şedinţă de întreţinere realizată o dată pe an.'
După încheierea programării, îţi poţi relua activităţile cotidiene fără probleme. Ba chiar poţi apela la această terapie şi în cadrul unei pauze de masă! Cu toate acestea, ţine cont de câteva recomandări post-tratament: evită, pe cât posibil, soarele, duşurile fierbinţi sau sauna, nu te forţa cu exerciţii fizice intense şi lasă pe altădată consumul de alcool. În cazul în care eşti gravidă sau alăptezi, este recomandat să amâni procedura.
*Acest articol este STRICT informativ! Pentru date suplimentare şi soluţii personalizate, adresează-te specialistului!*