Restaurantul îl cunoaștem după meniul disponibil și mâncarea după ambalajele în care este pusă

Sunt atât de multe pretenții ale publicului consumator la ora actuală, încât competiția acerbă între restaurante este de la sine înțeleasă.

Cei din HoReCa caută mereu un atu competițional. Așa că nu ne este de mirare că implicit ambalajele au devenit un un barometru în privința calității serviciilor și implicit calității produselor oferite. 


Desigur că în funcție de meniul unui restaurant veți tria opțiunile. Însă nu veți scăpa din ochi nici detaliul ce ține de ambalaje fast food. Ne-am obișnuit cu totul fast, cu mâncarea la pachet, cu produsele to go. Poate că la fel de repede consumăm tot ce comandăm. Însă este imposibil să nu ne dăm seama că în acestea stă calitatea pe care unii ne-o servesc. 

Ambalajele de calitate sunt parte din experiența culinară 

Concret, dacă vreodată ai pățit să te murdărești grozav de mult din cauza unui ambalaj în care s-a absorbit sosul unui preparat, dacă ai rămas fără tacâm căci s-a rupt în timp ce încercai să mănânci sau nu ai mai putut folosi un pai din cauza faptului că s-a deteriorat cât a stat în suc înseamnă că știi cât de mult contează experiența culinară. 


Cei care servesc mâncarea folosind ambalaje de unică folosință de calitate precară este evident că nu țin cont de partea practică și de calitatea experienței în sine. 

Ambalaje potrivite, de unică folosință, în toată diversitatea lor, regăsim la Snick Ambalaje. Acest furnizor deține un stoc generos de produse, de la tacamuri la paie, de la pahare la cutii de pizza, ambalaje pentru diverse tipuri de restaurante, fast food-uri și nu numai: cele pentru cafenele, cofetării, pentru street food sau catering, printre altele. Pot fi alese din același loc sacoșe, pungi, prosoape etc. toate de unică folosință. Sunt produse ce corespund meniurilor diverse, cu grosime variabilă, pentru a fi potrivite pentru produsele servite. Pot fi alese cele din trestie de zahăr – unele dintre cele mai populare tipuri – dar și cele din palmier, carton, hârtie, PLA etc. 

Ambalajele de unică folosință trebuie să fie numai din materiale biodegradabile 

Mai cu seamă pentru că directivele europene în vigoare impun ca măsură privind limitarea folosirii plasticului ca ambalajele să fie realizate din materiale biodegradabile, cine nu se supune înseamnă că fentează legea. Peste hotare, publicul consumator ține cont implicit de cum se comportă un producător cu mediul, ce măsuri ia pentru angajații săi, cum încearcă să reducă din impactul creat asupra mediului. Și este și firesc să fie astfel. 


Dacă din privința ambalajelor observăm nepăsare, ce am putea spune despre alte etape din producția alimentară? Așadar, cei care se vor preocupa să vă ofere calitate, vor fi mereu în pas cu noutățile din domeniu și nu vor lăsa niciun detaliu să treacă neobservat. Implicit ambalajele vor fi parte din experiența cu care intenționează să surprindă sau să impresioneze un client. 

Poate că nu vă dați seama de diferențe între un ambalaj de calitate inferioară și unul bun până când nu descoperiți pe cele de la Snick Ambalaje. Accesați pagina și la un click distanță sunt toate produsele disponibile. 


Contact: Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial