RAFIA CALLING ÎN COCA-COLA APP

Ați văzut-o deja pe rețelele sociale pe Laura Giurcanu purtând iconica sacoșă din rafie Coca-Cola, într-un loc la fel de iconic pentru București, Piața Obor! Aflați cum poate fi a voastră & cum o puteți integra în cele mai cool ținute de vară. 

Nu mai este un secret pentru nicio fashionista – gențile din rafie sunt un must-have absolut. Iar rafia Coca-Cola este un astfel de accesoriu. Marele avantaj al unei astfel de genți este că se potrivește în aproape orice fel de ținută – arată fabulos cu jeanșii voștri preferați și cu o pereche de saboți, la fel de bine alături de un blazer din in, supradimensionat, sau de un top structurat și o pereche de pantaloni masculini.

Fără limite în styling, vă puteți lăsa imaginația să lucreze și o puteți asocia chiar și cu cele mai neașteptate piese vestimentare, cum ar fi o rochie retro, mai pretențioasă, la care ați fi asortat, poate, o geantă tot retro. Rafia Coca-Cola are răspunsul – e practică, încăpătoare, versatilă și e la fel de cool și la piață, și la plimbare, și la plajă, oriunde. 

O puteți purta cu flip flops, cu sneakers, cu ciocate, cu bocanci, cu pantofi Mary Jane, cu espadrile. Iată! Posibilitățile sunt infinite. Nu trebuie decât să descărcați aplicația Coca-Cola, să scanați bonul și să vă revendicați Rafia. Sigur, după asta ne puteți arăta pe rețelele sociale ținuta voastră favorită, în care ați integrat Rafia, folosind tag-ul Coca-Cola. 

Nu o puteți găsi în magazine, ci doar în aplicație, în schimbul a 20 de coins. Grăbiți-vă! Puteți avea cel mai simpatic & cool accesoriu al verii, în ton cu băutura voastră preferată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial