(P) Oferă-i blogului tău șansa de a produce bani! Alege inteligent serviciile de găzduire web!

Prezența pe blog este importantă indiferent că ești influencer sau deții un business online. În ambele cazuri, un blog în care se investește timp și pasiune reprezintă o sursă incontestabilă de venit.

(P) Oferă-i blogului tău șansa de a produce bani! Alege inteligent serviciile de găzduire web!

Oamenii consumă în continuare conținut scris și apreciază informațiile de calitate, care le oferă răspunsuri la problemele cotidiene. Dacă faci un research de cuvinte cheie, vei descoperi un număr copleșitor de oameni care caută răspunsuri în Google, nu pe rețelele de socializare. 

Cum să ajungi la publicul tău țintă? În primul rând, asigură-te că ai ales cel mai bun hosting. Sunt multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare în momentul în care faci o astfel de achiziție, însă noi ți le vom prezenta pe 3 dintre cele mai importante. 

Instrumente SEO

Dacă vrei ca utilizatorii de Internet să-ți găsească blogul, atunci trebuie înveți cum să obții o vizibilitate bună în motorul de căutare pe cuvintele cheie relevante. Cu alte cuvinte, trebuie să te pui la curent cu câteva noțiuni SEO de baza ca să ocupi o poziție cât mai bună în paginile cu rezultate ale căutărilor pe anumite expresii. O platformă de web hosting bine aleasă îți poate oferi instrumentele necesare pentru ca întreg procesul să fie mai simplu. Spre exemplu, va fi important să poți adăuga meta taguri și să personalizezi linkurile în funcție de cuvintele cheie pe care le-ai folosit pentru a-ți optimiza articolele. 

O scalabilitate bună 

În termeni de web hosting, scalabilitatea reprezintă procesul de creștere a blogului tău. Ca să aducă profit, va avea nevoie de trafic. Dacă ești la început și nici nu reprezinți un brand cunoscut, cel mai probabil că nu vei avea foarte mulți vizitatori în primele luni. Dar dacă eșți pasionat de ceea ce faci și scrii articole de calitate care atrag un public din ce în ce mai larg, atunci vei avea nevoie de mai multe resurse care să susțină performanțele site-ului tău. Pe scurt, vei avea nevoie de servicii de web hosting care să permită site-ului tău să crească, deci să ofere o scalabilitate bună. Din fericire, spațiul oferit de companiile de hosting este ușor de cuantificat. Poți porni de la un plan de găzduire mai ieftin, dar care să-ți ofere suficient spațiu pentru a nu întâmpina probleme. Nu aștepta până ai epuizat întreg spațiul, verifică permanent nevoile blogului tău și fă din timp trecerea către următorul cel mai bun hosting.

Viteza

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect pe care trebuie să-l ai în vedere în momentul în care contractezi servicii de găzduire web este viteza. Suntem în 2020, oamenii își doresc să primească informații cât mai repede. Dacă blogul tău se încarcă în mai mult de 2 secunde, atunci poți să te aștepți ca mulți dintre vizitatori să iasă și să caute informații în alt site. Desigur, sunt mai mulți factori care pot influența viteză de încărcare, însă găzduirea se numără printre cei mai importanți. Înainte să plătești un plan de găzduire, asigură-te că ai apelat la o companie care asigură acest beneficiu. De altfel, îți recomandăm să optezi pentru o firmă care îți oferă perioadă de probă și posibilitatea de a primi banii înapoi. Crede-ne, dacă există aspecte pe care nu le poți aprecia dacă eșți începător, o viteză de încărcare slabă nu va trece neobservată. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle