(P) Centimetrii in minus? Tonifiere? Da, se poate!

Remodelare corporală înseamnă redefinirea anumitor zone ale corpului cu ajutorul terapiilor de remodelare corporală cum ar fi criolipoliza, LPG Cellu M6, Dermocell, Liposonix, HimFU, electrostimulare dar și clasicul masaj. 

(P) Centimetrii in minus? Tonifiere? Da, se poate!

Centimetrii în minus? Tonifiere ? Scăpat de colaceii de pe abdomen?

Da, poți avea rezultate spectaculoase prin remodelare corporală. Intreabarea este ce să alegi și cum să alegi, tanand cont că sunt foarte multe saloane, terapii și aparate; fiecare dintre ele promite că vei reuși să slăbești iar prețurile diferă foarte mult, atât între saloane cât și între terapii.
Celulita, care afectează 90% din femei (indiferent de greutate și stil de viață), este rezultatul acumulării de grăsimi în țesutul adipos și al retenției de apă. Această poate fi combătută prin criolipoliza, dermocell, LPG Cellu M6, masaj, impachetarii sau combinății între aceste terapii.
Prin remodelare corporală se obține de asemenea și scădere în centimetrii. Nu se obține și scădere în kilograme!

 CRIOLIPOLIZA este alternativă non-chirurgicală a liposucției. Ședințele de criolipoliza te vor ajută să slăbești localizat; Asta înseamnă că doar pe zona tratată,  celulita este îngheață și adipocitele sunt distruse ireversibil. Procesul este cunoscut sub numele de apoptoza' (moartea programată a celulelor) și înseamnă eliminarea celulelor grase într-un mod natural și gradat.  Conform unor studii publicate în America și în Europa, 20 și  30 % din țesutul adipos tratat a fost eliminat complet, într-o perioada de la 60 la 90 de zile pentru 100% dintre pacienți!

Aparatele de criolipoliza cele mai apreciate sunt: COOLTECH de la Cocoon Medical , CRYOGEN de la  Rowe și CRYOBACK 3.
De regulă, echipamentele au unul sau două aplicatoare dar există aparate care au chiar și 4 aplicatoare.  Procedura durează în jur de 50 minute și se recomandă 3 aplicări pe aceeși zona, respectând o pauză de 3 săptămâni între aplicări.
Dacă aparatul are două aplicatoare, poți lucra în mod simultan două zone și astfel câștigi timp!
Este important să înțelegi că prin criolipoliza obții scădere în centimetrii pe zonele lucrate, care au suprafață relativ mică. Se pot lucra abdomenul, flancurile, fesele, coapsele, zone ale spatelului.
PONT: pe siteul de reduceri www.IzzyReduceri.ro, poți găși oferte de remodelare chiar și la aparate de criolipoliza cu 4 capete sau chiar 8 capete, ceea ce înseamnă că poți lucra simultan mai multe zone și astfel câștigi timp!

Tratamentul cu Dermocell are rezultate spectaculoase în eliminarea aspectului de coajă de portocală, în scăderea în centimetri pe zonele tratate și în creșterea fermității musculaturii.
Aceste beneficii se obțîn prin faptul că Dermocell-ul combină  sistemul de vacuum și masajul anticelulitic realizat prin capătul de tratament (key modulul). Mișcarea rolelor (capătul de tratament) produce un masaj anticelulitic intens și profund prin framântarea țesutului subcutanat, obțînându-se o îmbunătățire cu 200% a circulației sanguine și limfatice.Astfel Dermocell-ul stimulează microcirculatia la nivelul țesuturilor dermei, îmbunătățește limfodrenajul, ajută la eliminarea mai rapidă a lichidelor, toxinelor și grăsimilor acumulate în exces, stimulează sistemul de irigare arteriale realizând o lipoliză în adâncime a straturilor grăsoase.
Se recomada 2-3 ședințe de Dermocell/ săptămâna. O ședința durează 30-45 minute. Dermocell-ul poate fi combinat cu alte terapii: cavitație, ultrasunete, LPG, Împachetări.

LPG Cellu M6 Alliance: Slăbire în centimetrii. Elimina celulita. Tonifiaza

LPG Cellu M6 Alliance a produs o adevărată revoluție în estetică corporală și facială. Aparatul, produs de leaderul Mondial LPG Franța, vizează remodelarea și sculptarea întregului corp, dar și regenerarea pielii, în mod natural, prin stimularea activității celulare.

Stimularea mecanică a celulelor este denumită endermologie ; această face posibilă slăbirea în centimetri pe zonele cu probleme -brațele, spatele, abdomenul, talia sau coapsele.

LPG Cellu M6 stimulează pielea și țesutul adipos pentru a o netezi și a sparge aceste depozite de grăsime. În același timp, stimularea ajută la slăbirea localizată, activează circulația sangvină și circulația limfatică. Rezultatul este de slăbire, sculptare, fermitate și netezire

Până la atingerea obiectivelor de remodelare dorite, se recomandă 2-3 ședințe de LPG săptămânal. Pont: pe platformele de promovare  www.IzzyReduceri.ro și www.redutti.ro,  găsești zeci de oferte de remodelare prin criolipoliza, Dermocell, LPG Cellu M6, masaj, electrostimulare, ultrasunete.
Economisești timp căutând online cel mai bun pachet de remodelare pentru ține și un  salon amplasat în zona ta de confort. În plus, economisești și bani, deoarece ofertele sunt cu reducere!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din health & diet