Noul magazin Dyson din Astir Marina te invită să experimentezi tehnologia de ultimă generație direct de la malul mării

Noul magazin Dyson din Astir Marina este mult mai mult decât un pop-up store. Este un loc în care inovația se împletește cu tehnologia, un spațiu unde poți testa cele mai noi produse și în care poți afla cele mai utile tips & tricks direct de la specialiștii brand-ului.

Noul magazin Dyson din Astir Marina te invită să experimentezi tehnologia de ultimă generație direct de la malul mării

Fiindcă te-am obișnuit să te ținem la curent cu cele mai noi lansări, nu puteam rata marea inaugurare a magazinului Dyson din Astir Marina, Grecia. Astfel că, la sfârșitul săptămânii trecute, pe 27 iunie, am participat alături de jurnaliști și creatori de conținut din Grecia, Cehia și România la un eveniment exclusivist, unde am avut ocazia să descoperim cele mai recente progrese tehnologice ale brand-ului.

Situat în celebra zonă Astir Marina din Atena, noul magazin Dyson ne-a oferit o experiență cu adevărat inedită, atât prin împrejurimile spectaculoase, cât și prin produsele de înaltă performanță expuse. De la aspiratoarele de ultimă generație și până la inovatoarele produse de îngrijire personală, am avut ocazia să testăm și să ne familiarizăm cu întreaga gamă de echipamente Dyson, recunoscute pentru tehnologia lor avansată și designul elegant. Ba mai mult decât atât, am putut asista la demonstrații de hairstyling live, susținute de ambasadorii Dyson, Ioannis Michalelis (ambasador Dyson Grecia), Teuta Mesaros (ambasador Dyson Croația) și Cătălin Manolache (ambasador Dyson România). Cei trei specialiști ne-au oferit cele mai utile trucuri de beauty, învățându-ne cum să ne coafăm părul eficient folosind produsele inovatoare Dyson.

Cătălin Manolache ne-a explicat și ne-a arătat în detaliu cum putem utiliza celebrul Dyson Airwrap pentru a realiza diverse coafuri, de la bucle elegante inspirate de glamour-ul Hollywood-ului de altă dată și până la onduleuri lejere, ideale pentru zilele călduroase de vară. Am putut vedea direct cum tehnologia Dyson protejează părul, utilizând fluxul de aer controlat și temperaturile scăzute pentru a preveni deteriorarea cauzată de căldura excesivă. De exemplu, aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait reușește să usuce și să coafeze părul în același timp. Fluxul de aer al aparatului este proiectat în jos, la un unghi de 45 de grade, creând astfel tensiunea necesară pentru a îndrepta părul și a obține o coafură fină. Iar termistoarele cu bilă de sticlă, amplasate în brațul aparatului, reglează temperatura fluxului de aer de până la 16 ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea sau ruperea părului, menținându-i rezistența și luciul natural.

Am fost încântați să aflăm că Uscătorul de păr Dyson Supersonic poate usca părul în timp record, fără a folosi o temperatură ridicată. Spre deosebire de alte dispozitive, acesta măsoară temperatura aerului de peste 40 de ori pe secundă și o reglează pentru a preveni deteriorarea, oferindu-i părului o strălucire uimitoare.

De asemenea, ambasadorii Dyson ne-au prezentat singura placă de îndreptat părul care utilizează plăci flexibile ce se curbează în jurul părului pentru a-l cuprinde perfect. Placa de păr Dyson Corrale include un senzor inteligent care reglează și ajustează temperatura plăcilor de 100 de ori pe secundă, permițând coafarea cu mai puțină căldură și reducând astfel deteriorarea.

Însă cum noul magazin Dyson din Astir Marina oferă o gamă largă de produse, am putut să înțelegem mai bine și tehnologia din spatele aparatelor de igienizare a locuinței sau de purificare a aerului. De exemplu, specialiștii brand-ului ne-au explicat că noul aspirator fără fir Dyson V15 Detect™, lansat în martie 2021, dispune de un cap de curățare iluminat care dezvăluie praful ascuns, în timp ce un senzor piezo acustic măsoară și înregistrează praful și resturile aspirate, asigurând astfel o curățenie eficientă.
Am aflat și că aspiratorul fără fir Dyson Omni-glide™ este cel mai manevrabil aspirator al brand-ului, având un cap de curățare omnidirecțional Fluffy™. Tehnologia sa specială pentru podele este concepută astfel încât să poată curăța ușor în spații înguste și greu accesibile. Iar aspiratorul robot Dyson 360 Heurist™ folosește cele mai noi tehnologii de cartografiere și navigație pentru a curăța eficient și a se deplasa prin întreaga cameră, evitând obstacolele, chiar și în condiții de lumină slabă.
Și nu în ultimul rând, am putut testa Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde™, un purificator de aer inteligent care detectează și elimină formaldehida. Acest aparat nu doar că reușește să combată poluanții gazoși și particulele în suspensie, ci și încălzește sau răcește spațiul, oferind un aer curat și proaspăt.

Magazinul Dyson din Astir Marina nu este doar un spațiu de vânzare, ci un adevărat centru de inovație și tehnologie, unde turiștii români (și nu numai) pot experimenta tehnologia de ultimă generație a brand-ului chiar de la malul mării. Așa că, dacă Atena se află pe lista ta în această vară, nu rata noul magazin Dyson! Îți garantăm că nu vei regreta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial