Nadia Comăneci și momentele de 10 din viața ei: „Mi-am dorit mereu să dau ce e mai bun și să fac performanță. Tehnologia este foarte utilă!”

Tehonologia face parte din viața de zi cu zi a tuturor. Aceasta este tot mai prezentă și în lumea sportivă, îmbunătățind performanța sportivilor, arbitrajul sau experiența fanilor.

Nadia Comăneci și momentele de 10 din viața ei: „Mi-am dorit mereu să dau ce e mai bun și să fac performanță. Tehnologia este foarte utilă!”

Nadia Comăneci a acceptat invitația de a vorbi despre importanța tehnologiei în sport, odată cu lansarea seriei HUAWEI WATCH GT 5 în România. „Zeița de la Montreal' ne-a vorbit despre cum ceasurile inteligente pot transforma felul în care ne antrenăm, ne organizăm, ne menținem în formă și, nu în ultimul rând, cum acestea ajung să fie adevărate accesorii fashion. Descoperă în rândurile următoare momentele de 10 din viața campioanei la gimnastică. 

Nadia Comăneci și forța de a te reinventa permanent

La Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci învingea calculatorul și obținea primul 10 din istoria gimnasticii olimpice. În prezent, „Zeița de la Montreal' este în continuare foarte implicată în tot ceea ce face, iar sportul a rămas un element constant în viața ei. Recent, Nadia  a acceptat  invitația Huawei de a se alătura campaniei de lansare a seriei HUAWEI WATCH GT 5 în România.  

„De-a lungul carierei sportive și în tot ceea ce am făcut, mi-am dorit mereu să dau ce-i mai bun și să fac performanță. Apreciez companiile care țintesc spre inovație și perfecțiune în produsele și serviciile pe care le oferă și urmăresc să vină în sprijinul consumatorilor, să răspundă nevoilor reale ale acestora.

Nu știu dacă un smartwatch ar fi schimbat foarte mult evoluția mea ca gimnastă de-a lungul carierei, dar probabil că mi-ar fi fost util în organizarea și monitorizarea cu mai multă acuratețe a activităților și antrenamentelor. Astăzi, tehnologia este foarte des folosită de sportivi în diferite discipline', spune Nadia. 

Cu 12 opțiuni variate de curele, seria HUAWEI WATCH GT 5  este un fashion statement, fără a sacrifica însă performanța tehnologică. Ceasurile sunt disponibile în trei dimensiuni, de 41 mm, 42 mm și 46 mm, și sunt realizate din materiale precum ceramica albă nanocristalină sau titanul de calitate aerospațială. Sunt adaptarea perfectă pentru orice stil vestimentar. 

„Atunci când îmi aleg ținutele, țin cont în primul rând de conceptul evenimentului la care particip. Fiind o fire sportivă, prefer ținutele sportive, lejere, în viața de zi cu zi. Dar atunci când evenimentele impun o anumită ținută, mă adaptez, alegând ținute care să mi se potrivească și în care să mă simt confortabil. În aceeași idee, îmi aleg și accesoriile, fie că vorbim de bijuterii sau ceasul de la mână', adaugă Nadia.  

Seria HUAWEI WATCH GT 5 – performanțe de nota 10

Seria HUAWEI WATCH GT 5 vine cu sistemul inovator TruSense, care oferă date extrem de precise despre sănătate și performanțe sportive. Astfel, fie că alergi la maratoane urbane, fie că ieși la jogging în parc, ceasul îți analizează tehnica și îți oferă recomandări pentru a-ți îmbunătăți forma fizică. În plus, aplicația HUAWEI Health devine mai intuitivă și accesibilă, iar abonamentul Health+ include sesiuni de antrenament personalizate realizate de experți internaționali.

„Pentru a obține performanță, e nevoie de multă muncă și iar muncă. Succesul nu se obține peste noapte, e nevoie de devotament și reziliență, de încredere și determinare. Fiecare își poate personaliza rutina de antrenament în funcție de propriul ritm, iar tehnologia, cum este smartwatch-ul, poate fi un ajutor de nădejde în respectarea și monitorizarea programului, rezultatelor și progresului din timpul antrenamentelor. Important e să nu te abați de la program și să nu renunți atunci când rezultatele nu sunt poate conform așteptărilor', a dezvăluit Nadia Comăneci. 

Ceasurile din seria HUAWEI WATCH GT 5 impresionează și prin funcția Running Form Analysis, care ajută alergătorii să își ajusteze postura și tehnica de alergare. În plus, modelele Pro includ un buton dedicat EKG, care permite realizarea electrocardiogramelor oriunde te afli, pentru monitorizarea sănătății inimii.

„Deși aceste dispozitive sunt utilizate în speciale de sportivii amatori, ele oferă date extrem de importante și pentru sportivii de performanță. Smartwatch-urile utilizează datele înregistrate cu privire la antrenamente pentru a evalua eficacitatea antrenamentelor și a ajusta planurile de antrenament în funcție de modificările introduse, fiind astfel nu doar un asistent personal dar și un fel de antrenor secund', susține fosta gimnastă. 

Excelența și momentele de 10, la încheietura ta

Seria HUAWEI WATCH GT 5 aduce excelență tehnologică la un nou nivel, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și monitoriza sănătatea, activitatea sportivă și progresul cu o precizie de neegalat, integrându-se perfect în viața lor de zi cu zi, fie că sunt sportivi amatori sau profesioniști. Astfel, oricine își poate începe ziua cu un moment de 10, cu un astfel de ceas la încheietură. Dacă ești pregătită să îți depășești limitele, Nadia are un sfat pe care îl poți urma: 

„Am multe ‘momente de 10 în viață, de la timpul petrecut cu familia și prietenii, la proiectele pe care reușesc să le duc la bun sfârșit, la participarea la evenimente extraordinare, până la oamenii frumoși pe care îi întâlnesc în diferite contexte. Mesajul meu este să credeți în voi și în visele voastre! Munciți mult și nu renunțați atunci când este greu! Doar așa veți reuși!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial