Intră în culisele Bucharest Fashion Week 2024 alături de GLO: Trăiește moda ca un profesionist

Descoperă experiențele unice pregătite de GLO și cum poți câștiga o invitație dublă la unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă din România.

Intră în culisele Bucharest Fashion Week 2024 alături de GLO: Trăiește moda ca un profesionist

În acest sezon, GLO redefinește conceptul de stil la Bucharest Fashion Week 2024, desfășurat între 16 și 17 octombrie, oferindu-ți nu doar acces la cele mai noi colecții, ci și o experiență unică, perfectă pentru cei care iubesc moda și inovația. Și asta nu e tot: ai șansa să câștigi o invitație dublă la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Descoperă cum!

Explorează orașul în stil GLO: activări și experiențe unice

În inima capitalei, la Piața George Enescu, GLO a instalat un Dome Lounge, un spațiu exclusiv dedicat relaxării și distracției. Aici, vei avea parte de o atmosferă vibrantă, unde poți savura un pahar de prosecco și poți discuta ultimele tendințe cu prietenii. Tot în această zonă, GLO a pregătit și un photo booth super cool, unde vei putea face poze alături de manechinele îmbrăcate în ținute statement. Așadar, fie că îți dorești o amintire distractivă sau vrei să participi la activările interactive, Piața George Enescu devine punctul central al stilului și al distracției.

Și pentru că GLO știe că moda nu este doar despre cum arăți, ci și despre ce experiențe trăiești, ei oferă șansa participanților de a câștiga premii unice. Cu fiecare interacțiune în cadrul activărilor GLO, poți intra în tombola Lucky Draw, unde vei avea posibilitatea să pleci acasă cu accesorii de designer. Iar dacă te numeri printre norocoși, s-ar putea să primești invitații la unele dintre cele mai așteptate show-uri de la Bucharest Fashion Week.

Și acum, marea surpriză: câștigă o invitație dublă la BFW!

Pentru toți pasionații de modă care își doresc să fie acolo unde se scriu tendințele, GLO și Elle România îți oferă șansa să câștigi o invitație dublă la Bucharest Fashion Week 2024! Ce trebuie să faci? E simplu! Intri pe contul de Instagram al revistei Elle România, la postarea dedicată concursului și dai tag persoanei cu care vrei să împărtășești această experiență exclusivistă. Simplu!

Sună bine, nu? 

E momentul să trăiești moda, să te relaxezi într-un cadru glamour și să îți lași amprenta pe un eveniment de neuitat – cu ajutorul GLO! Grăbește-te, înscrierile se fac repede, iar premiul te așteaptă!

Hai să ne vedem la BFW, unde stilul și inovația se întâlnesc, și unde tu poți face parte din efervescența momentului!

*glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Regulamentul poate fi consultat aici: https://shorturl.ringier.ro/qanqpe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial