Idei de mobilier multifuncțional pentru casa ta nouă

Idei de mobilier multifuncțional pentru casa ta nouă

Fie că sunteți o familie la început de drum sau abia ți-ai achiziționat o casă doar a ta, mutarea este un proces important din viață, plin de entuziasm și provocări. Cu siguranță, abia aștepți să finalizezi toate aceste lucruri și doar să te bucuri de locuința ta, însă, până acolo, mai avem câteva etape de trecut. De la alegerea mobilierului, până la achiziția unor decorațiuni și electrocasnice, fiecare dintre aceste lucruri sunt importante și trebuie să le acorzi o atenție deosebită. 

Atunci când nu ai suficient spațiu la dispoziție pentru a amplasa exact mobilierul mult dorit, este alegerea pieselor multifuncționale. Aceste piese de mobilier nu doar că îți oferă economie, dar îți pun la dispoziție multiple utilizări, făcându-le esențiale într-o casă modernă. 

Noi ți-am pregătit câteva idei pentru a-ți transforma complet casa și pentru a te bucura la maximum de întreg procesul:

Colțarul extensibil – cheia pentru versatilitate și confort

Dacă vrei să îmbini perfect confortul cu versatilitatea, atunci trebuie să alegi coltare extensibile. Acestea sunt cele mai populare opțiuni de mobilier multifuncțional, deoarece oferă atât funcția de canapea, pentru momentele în care îți dorești relaxare alături de cei dragi, cât și cea de pat, pentru atunci când ai oaspeți în vizită care vor rămâne peste noapte și au nevoie de odihnă. 

Acestea pot fi amplasate atât în living, cât și într-o cameră de oaspeți. Mai mult decât atât, le găsești disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât să îl alegi pe cel potrivit pentru tine și casa ta. Majoritatea modelelor vin la pachet cu spații de depozitare, pentru a ascunde păturile sau pentru a face suficient spațiu pentru alte accesorii. 

Mese pliante

Când nu dispui de un spațiu mare și vrei să eficientizezi fiecare metru pătrat, o masă pliantă este o alegere inspirată. O masă pliantă poate fi folosită în mod normal ca birou sau masă pentru două persoane, dar se poate extinde atunci când ai oaspeți, transformându-se într-o masă pentru mai multe persoane. Mesele pliante sunt deosebit de utile în bucătării mici sau în camere de zi, unde economisirea spațiului este o prioritate. 

La acestea, putem adăuga și scaune pliabile sau tabureți cu funcții multiple. Cei din urmă, pot fi folosiți atât ca măsuță de cafea, cât și ca loc de șezut sau chiar spații de depozitare, iar scaunele, vor fi mereu ușor de folosit și strâns în momentul în care ai musafiri.

Paturi rabatabile 

Nu ai auzit până acum despre paturile rabatabile? Ei bine, acestea sunt soluția perfectă pentru garsoniere sau camere de oaspeți datorită faptului că se montează pe perete și se pot plia vertical atunci când nu sunt utilizate. Mai mult decât atât, ele pot fi puse într-un ansamblu de mobilă pentru a avea extra spațiu de depozitare. În plus, sunt foarte discrete atunci când sunt pliate, deoarece se integrează perfect în designul camerei. 

Știm că alegerea unui mobilier de calitate și care să se potrivească perfect în locuința ta, poate fi o decizie dificilă, însă pe ExpoMob vei găsi mereu piesele potrivite, din materiale de înaltă calitate, care să-ți transforme casa într-un spațiu modern, practic și plăcut.

Sursă foto: www.expomob.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial