icoone a fost selectat pentru Dior Spa din Dubai. icoone este disponibil și în România, distribuit de Advanced Beauty.

icoone a fost selectat pentru Dior Spa din Dubai. icoone este disponibil și în România, distribuit de Advanced Beauty.

Dior Spa din Dubai este un sanctuar al wellness-ului, un loc în care luxul întâlnește tehnologia de microstimulare de ultimă generație. Clienții spa-ului exclusivist se vor răsfăța cu tratamente icoone, concepute pentru a oferi relaxare profundă, drenaj eficient și conturarea excepțională a corpului.

Mai precis, ei vor putea opta între:

icoone Body: tratamente pentru sculptarea și redefinirea siluetei cu proceduri de remodelare precisă, lăsând corpul tău frumos tonifiat și neted.

icoone Face: tratamente faciale avansate care îmbunătățesc elasticitatea pielii, reduc liniile fine, oferind o strălucire radiantă și tânără.

Tratamentele icoone sunt suficient de delicate pentru utilizarea zilnică, 100% naturale și potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele mai sensibile.

icoone este o tehnologie de ultimă generație care utilizează stimularea multi micro alveolară pentru a oferi rezultate remarcabile în remodelarea corporală, dar și cu scopuri medicale sau pentru frumusețe. Distribuit în România și în Republica Moldova în exclusivitate de Advanced Beauty, brandul se bucură deja de un real succes în rândul românilor care l-au încercat, având beneficii remarcabile, chiar de la prima ședință:

Reducerea celulitei: icoone ajută la descompunerea depozitelor de grăsime și la netezirea pielii, oferindu-i un aspect mai ferm și mai uniform.

Drenaj limfatic: Tratamentele cu icoone stimulează sistemul limfatic, facilitând eliminarea toxinelor și reducerea retenției de lichide.

Îmbunătățirea texturii pielii: Acest dispozitiv contribuie la creșterea elasticității și fermității pielii, fiind eficient în tratarea pielii lăsate și a vergeturilor.

Relaxare și reducerea stresului: icoone induce o stare de relaxare profundă, reducând tensiunea musculară și nivelul de stres.

Pentru mai multe informații, vizitați https://advancedbeauty.ro/ și urmăriți https://www.instagram.com/advanced.beauty/.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial