Fell good, look great

Suplimentele alimentare bogate în vitamine și în substanțe nutritive au grijă de organismul tău de la interior la exterior. Iar dacă vrei să te simți bine și să te bucuri de o piele strălucitoare, de un păr sănătos și de unghii puternice, Beauty Focus MultiBeauty este soluția salvatoare!

Fell good, look great

Frumusețea vine din interior. Știu, e un clișeu absolut, care sigur te face să-ți dai ochii peste cap. Dar te-ai gândit vreodată că în spatele acestei afirmații banale există și o explicație științifică? Calitatea pielii, a părului sau chiar a unghiilor e direct influențată de stilul de viață pe care îl adopți. Sigur, produsele de îngrijire, tratamentele și procedurile estetice sunt instrumente grozave, care te pot ajuta să arăți bine, însă nu vor face niciodată minuni (sau cel puțin nu pe termen lung) dacă alimentația ta nu este una sănătoasă, dacă nu faci mișcare în mod constant, dacă nu te odihnești suficient sau dacă starea ta mintală, emoțională este în permanență dezechilibrată de diverse situații. Bref, frumusețea vine dintr-un cumul de factori, iar pentru a ne menține cât mai mult timp aspectul tânăr și sănătos avem nevoie de o abordare completă și complexă. Iar asta înseamnă inclusiv folosirea suplimentelor alimentare.

Însă primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi despre suplimentele alimentare e că rolul lor nu este de a înlocui un regim alimentar sănătos, ci doar de a-l completa și de a te ajuta să combați mai ușor carențele cu care organismul tău se poate confrunta. Astfel, dacă părul, pielea sau unghiile tale nu arată cum ți-ai dori, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-ai depus, o cură cu suplimente alimentare bogate în vitamine și ingrediente nutritive poate fi soluția.

Iar Beauty Focus MultiBeauty de la Nu Skin este un astfel de produs, fiind special conceput pentru a te ajuta să redobândești frumusețea și sănătatea tenului, a părului și a unghiilor. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită formulei sale hrănitoare, ce conține o sumedenie de vitamine și de extracte de plante, esențiale pentru buna funcționare a organismului.

De exemplu, zincul din compoziția sa ajută la hrănirea și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, în timp ce extractele de rozmarin și de grepfrut stimulează producția de colagen, îmbunătățind astfel aspectul ridurilor și elasticitatea pielii. În plus, MultiBeauty este bogat și în vitaminele C și B3 (niacinamidă), două ingrediente recunoscute pentru proprietățile lor de a reda strălucirea tenului și de a combate hiperpigmentările, precum și pentru hidratarea intensă pe care o oferă pielii.

Însă beneficiile sale nu se rezumă doar la îmbunătățirea calității pielii, ci vizează și sănătatea părului și a unghiilor. Biotina, seleniul și zincul incluse în MultiBeauty joacă un rol cheie în procesul de reînnoire celulară a părului, făcându-l să devină mult mai puternic, mai strălucitor și mai puțin predispus la rupere. În plus, aceste ingrediente reușesc și să hrănească unghiile și să reducă aspectul fragil al acestora.

Toate aceste aspecte au fost sesizate și în cadrul unui studiu, care a raportat că persoanele care au consumat MultiBeauty în mod regulat au avut parte de o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii. De asemenea, 79% dintre participanți au declarat că părul lor se simte mai puternic și mai hrănit, în timp ce 64% dintre aceștia au observat că aspectul unghiilor a fost considerabil ameliorat.

Spre deosebire de alte suplimente alimentare, care trebuie dizolvate și consumate într-un moment fix al zilei, MultiBeauty este extrem de ușor de administrat. Fiind sub formă de capsulă, îl poți lua oricând și oriunde, cu un simplu pahar cu apă.

Frumusețea înseamnă în primul rând echilibru. Iar misiunea suplimentelor MultiBeauty este de a te ajuta să îl găsești. Când corpul tău nu se va mai confrunta cu diverse carențe și va avea parte de toate ingredientele hrănitoare de care are nevoie, și pielea, părul sau unghiile tale vor fi sănătoase și puternice fiindcă, așa cum îți spuneam la început, frumusețea chiar vine din interior. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial