Fashion Notes – Septembrie 2024

Fashion Notes - Septembrie 2024

Accesorii hot, piese statement, colecții ingenioase și lansări anticipate: am strâns pentru tine știrile momentului.

Back to school

Atunci când vacanța de vară se apropie de sfârșit, iar noul an școlar sau universitar stă să înceapă, este timpul pentru o pereche nouă de sneakers! Tendința retro cool dă tonul, iar pantofii chunky sau cu talpă groasă sunt cei mai căutați, nu numai datorită aspectului stylish, ci și a comodității lor. Îi găsești la prețuri avantajoase în magazinele Deichmann din țară și online, pe www.deichmann.com.

Mamaquilla, o nouă destinație de shopping

Un nou magazin ce nu trebuie ratat și-a deschis porțile în cadrul AFI Palace Cotroceni. Mamaquilla este un concept inovator Millenium Pro Design care, într-o lume în care retail-ul se redefinește permanent, combină atmosfera rafinată și exclusivistă a unui magazin multibrand cu experiența personalizată și intimă a unui sanctuar urban. Situat într-un spațiu elegant și sofisticat, Mamaquilla te așteaptă într-un magazin multibrand ce găzduiește un vast portofoliu de genți premium de la brand-uri de renume precum Furla, Coccinelle, Piquadro, Mario Valentino, Coach, Kate Spade, Philipp Plein sau Juicy Couture.

adidas prezintă Supernova Prima

Dotat cu tehnologie adidas și detalii de design bazate pe confort, noul model adidas Supernova Prima conține cu 13% mai multă spumă Dreamstrike+ decât Supernova Rise. Debutând în premiatul Supernova Rise anul trecut și inspirat de spuma Lightstrike Pro folosită în familia Adizero, această spumă suplimentară oferă alergătorilor un confort de neegalat. Talpa intermediară funcționează în tandem cu noua talpă exterioară inovatoare Light Traxion, proiectată ergonomic pentru a completa partea mijlocie și antepiciorul, păstrând astfel pantoful ușor și aderența puternică.

Dream Collection by Victorias Secret

Noua colecție intitulată Dream de la Victorias Secret este o combinație de vis între o estetică rafinată și confortul necesar purtării. Aceasta introduce Dream Angels cu inovația Love Cloud, lenjerie recunoscută și iubită de fani, dar cu croieli și mai spectaculoase datorită dantelei celei mai fine de până acum, ForeverStretch Lace, și a noii tehnologii pentru căptușeala cupelor, Marshmallow Memory Foam. Linia include sutiene, chiloți și lenjerie de noapte sexy, cum ar fi corsete, furouri, babydolls, body-uri, seturi cami și multe altele și este disponibilă în magazinele din Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni și Mega Mall sau online, pe www.victoriassecret.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial