Fashion Notes – Noiembrie 2024

Fashion Notes - Noiembrie 2024

Accesorii hot, piese statement, colecții ingenioase și lansări anticipate: am strâns pentru tine lansările momentului.

Effortless elegance

Intră în sezonul eleganței cu noua colecție Oltre, un amestec perfect de contemporaneitate, calitate premium italiană și stil atemporal. Realizată pentru femeia modernă, fiecare piesă este concepută pentru a face un upgrade elegant și versatil în garderobă. Noutățile Oltre te așteaptă în magazinul din Timișoara Iulius Town și online, pe www.oltre.com.

Better Together: colecția de toamnă Levis®

Pentru iubitorii de modă, toamna este cel mai ofertant sezon pentru look-uri layered, jocuri cu proporții și nuanțe, cu materiale subțiri sau mai pline. Îmbrățișează spiritul „Better Together cu piese elegante care îți elevează garderoba, cum ar fi blugii drepți XL, într-o variantă nouă, mai largă, adaptabilă oricărui stil, care oferă posibilități multiple de asortare și exprimare. Ai, însă, și o mulțime de alte articole, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pe care le poți combina pentru look-uri complete sau complementare de zi cu zi sau chiar pentru seară. Descoperă întreaga colecție și alege-ți ținutele preferate pe www.levi.com.

REEBOK Gym & Fashion Edition

Sănătatea fizică este fundamentul bunăstării și unul dintre cele mai valoroase lucruri în viață. De aceea, merită să faci mișcare: în siguranță, conștient… și cu stil. Colecția pentru sală Reebok aduce în prim-plan leggings retro și articole sport atât funcționale, cât și seducătoare, pentru o rutină de fitness perfectă. Descoperă colecția în magazinele MODIVO și online pe www.modivo.ro.

Black Magic

Sezonul rece este momentul ideal pentru a explora idei noi pentru ținutele de zi cu zi. Îndrăznește un total black look stilizat cu accesorii din piele de cea mai bună calitate. Le găsești în magazinele epantofi.ro unde te așteaptă cele mai relevante brand-uri ale momentului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial