Este momentul pe care l-ați așteptat cu toții… Pumpkin Spice s-a întors! Descoperă NOUA băutură preferată a sezonului în Meniul de Toamnă de la Starbucks

Este momentul pe care l-ați așteptat cu toții... Pumpkin Spice s-a întors! Descoperă NOUA băutură preferată a sezonului în Meniul de Toamnă de la Starbucks

Este timpul să adaugi puțină aromă de dovleac în viața ta, deoarece favoritul fanilor  a revenit  în sfârșit la Starbucks! Descoperă NOUA comandă favorită a sezonului, cu cele două băuturi Starbucks cu aromă de dovleac: Pumpkin Cream Iced Oat Shaken Espresso și Pumpkin Cream Iced Chai Latte și bucură-te de Pumpkin Spice în felul tău. Personalizează-ți băutura adăugând spumă rece cu cremă de dovleac la băuturile răcoritoare preferate ale sezonului. 

Știm că Pumpkin Spice este mai mult decât o băutură, este o adevărată stare de spirit, iar acesta este sezonul în care te poți bucura de Pumpkin Spice, în felul tău.

Nou în gama băuturilor de toamnă de la Starbucks din acest an este inovația Pumpkin Cream Iced Oat Shaken Espresso, unde îndrăgitul nostru Starbucks Blonde® Espresso este amestecat manual cu sirop de zahăr brun și gheață, băutură de ovăz și finisat cu o spumă rece din sos de dovleac și o pudră de topping cu condimente de dovleac – băutura perfectă pentru a-ți satisface pofta de dovleac, într-un mod diferit.

Îți dorești ceva fără cafea? Atunci avem opţiunea perfectă – Pumpkin Cream Iced Chai Latte, care oferă o evadare plăcută din rutină, combinând arome parfumate și picante ale ceaiul nostru tradițional chai cu aromele plăcintei de dovleac pentru gustul de toamnă mult aşteptat. 

Nu ar fi toamnă la Starbucks fără gama clasică de băuturi cu Pumpkin Spice și arome de Sirop de Arțar Sărat pe care le avem în oferta noastră. Iconicul Pumpkin Spice Latte este din nou aici pentru a-ți aduce confortul de care ai nevoie. Și, ca întotdeauna, poți să-l personalizezi pentru a-l face pe gustul tău – anul acesta cu noul topping Pumpkin Cream Cold Foam. De ce să nu încerci să-l savurezi ca Frappuccino® amestecat la blender, sau cu sosul vegan cu aromă de dovleac, alegând alternativa de lapte care îți place?

Indiferent de modul în care alegi să te bucuri de gustul Pumpkin Spice în acest an, avem opțiuni pentru fiecare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial