ELLE Extra – Septembrie 2024

ELLE Extra - Septembrie 2024

Câteva colecții noi care să-ți stabilească reperele estetice pentru acest sezon, astfel încât să urmezi tendințele, dar să știi că achiziționezi piese atemporale.

LEVIS® Made in Japan

Denimul japonez este considerat unul dintre cele mai râvnite materiale din lume. Prin colecțiile sale Made in Japan, brand-ul Levis® onorează decade de tradiții și practici bogate, oferind denim premium din Japonia. Cu siluete clasice reinterpretate, colecția de toamnă/iarnă 2024 Made in Japan onorează tehnicile și măiestria superioară ce constituie adevărată artă a denimului. Colecția este disponibilă pe levi.com.

Dark Romance Stomp Loafer

Propunerea Crocs pentru sezonul ce vine este noul model Stomp Loafer, pentru un stil îndrăzneț. Foarte feminini, acești loafers îți dau un aer de încredere completat cu o doză de simț al umorului. Au tălpi exagerate cu stil, care sunt excesiv de butucănoase și curajoase, dar extrem de ușoare pentru picioarele tale. Alege acești loafers slip-on cu lateralele întărite și clasicul design penny-keeper caracteristic. Modelul e mai suplu și mai rafinat decât Crocșii cu care te-ai obișnuit, iar talpa are înălțimea de 5,6 cm. Încălțămintea ideală pentru un anotimp imprevizibil te așteaptă acum pe crocs.ro.

Start școală cu colecția RESERVED pentru copii

Revenirea la școală în acest sezon este mai puțin formală cu Reserved, dar din colecția brand-ului nu lipsesc piese clasice pentru ocazie, precum cămăși, jachete, rochii și fuste. Designerii au dorit să dea pieselor o formă mai lejeră și să le pună în valoare cu detalii interesante, introducându-le astfel în stilul de zi cu zi. Printre noutățile de la Reserved Kids se numără, desigur, denimul, care va fi disponibil în curând într-un număr mare de culori și croiuri noi; dar și hanorace confortabile sau jachete bomber. Nu lipsesc pantofii comozi ca alternativă la balerini și modele Oxford mai formale – tot în perspectiva ținutei pentru începutul școlii. Colecția este disponibilă pe reserved.com și în magazinele din țară.

Mr. Grey

Griul, nuanța neutră și ușor de asortat, poate fi purtat la orice eveniment, servind drept o adiție versatilă în garderobă. Elegant și polivalent, griul oferă un rafinament subtil chiar și celor mai sobre ținute, devenind astfel un element esențial în garderoba noastră toamnă. Best buy: sacouri sartoriale – descoperă-le într-o selecție de la brand-urile tale preferate în magazinele Modivo și pe www.modivo.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial