ELLE Extra – Octombrie 2024

ELLE Extra - Octombrie 2024

Cele mai cool colecții fashion din acest sezon, despre care am aflat la închiderea ediției, îți demonstrează că ai la îndemână o mulțime de opțiuni pentru a aduce un update garderobei tale.

adidas Originals Spezial – noul tău favorit

Deși a fost creat pentru a domina terenul de handbal, Spezial a devenit curând silueta favorită a iubitorilor de stil și fashion din întreaga lume. Culorile vii și silueta clasică și confortabilă fac din acest sneaker o alegere stylish pentru orice outfit cu stil relaxat. Odată devenit un clasic, rămâne un clasic pentru totdeauna. Găsește-ți varianta preferată în magazinele adidas din țară.

COS de toamnă – meșteșug și design

COS tocmai și-a prezentat propunerile de toamnă-iarnă la New York, iar pe podium au defilat modele elegante, minimaliste, cu aer contemporan, așa cum ne-a obișnuit brand-ul. Ai de ales între elemente în nuanțe de pământ, cu țesături bogate și tăieturi moderne, atât în ținute pentru femei (unde îți recomandăm costumele supradimensionate și rochiile rafinate), cât și în cele pentru bărbați, unde predomină piesele clasice reinterpretate. O selecție de articole sunt deja disponibile în magazinele COS și pe cos.com.

Retro cool

Tendința retro cool dă tonul în moda din această perioadă, iar pantofii sport chunky încântă atât următoarea generație, cât și iubitorii de stiluri cool cu vibrațiile anilor 80 și 90. Descoperă în noile colecții DEICHMANN un amestec de farmec retro și atracție modernă. www.deichmann.com

All denim

Când au creat colecția de damă pentru sezonul toamnă-iarnă 24, designerii brand-ului s-au concentrat mai ales pe oferirea unei game variate de produse de bună calitate la prețuri atractive. Noua colecție oferă câte ceva atât pentru fanii detaliilor clasice, cât și mai la modă, cum ar fi manșete întoarse, zirconiu strălucitor sau nasturi deosebiți, de exemplu în formă de inimă. Pe lângă pantalonii în cele mai populare croiuri clasice, precum mom jeans, drepți sau evazați, colecția este completată cu cămăși din denim, jachete și accesorii bazate pe tendințe, cum ar fi cizme de cowboy, balerini din plasă și imprimeu leopard și o șapcă prespălată de baseball. Găsește-ți ținutele preferate în magazinele din țară și pe reserved.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial