Dyson Supersonic Nural: aspect  futurist și performanțe ridicate

Dyson Supersonic Nural: aspect  futurist și performanțe ridicate

Odată sinonim cu aspiratoarele, Dyson a devenit pionier în dezvoltarea de tehnologie inteligentă pe piața produselor de îngrijire a părului, atunci când a lansat uscătorul de păr Supersonic în 2016.

Devenit rapid un produs vedetă pentru coafarea părului acasă, Supersonic a fost conceput pentru a simplifica rutina prin coafarea și uscarea simultană. Designul inovator al produsului a revoluționat industria, datorită controlului inteligent al căldurii, motorului silențios și vitezei foarte rapide.

Datorită inovației constante, popularitatea uscătorului de păr nu a făcut decât să crească. De la apariția sa inițială, Dyson a îmbunătățit produsul cu diverse accesorii pentru a adăuga versatilitate stilului de coafare: de la accesoriul de netezire și până la concentratorul de styling.

După ce și-a extins gama de produse de îngrijire a părului pentru a include extrem de popularului Dyson Airwrap (care s-a vândut complet în doar o săptămână de la lansare), placa de păr Coralle și aparatul de îndreptat părul Airstrait, compania și-a îndreptat acum atenția către o nouă lansare a unui uscător de păr Supersonic îmbunătățit.

Denumit Supersonic Nural, cel mai recent instrument de coafare Dyson, este descris ca fiind cel mai inteligent uscător de păr de până acum, cu accent pe îngrijirea scalpului și a părului prin utilizarea tehnologiei senzorilor. Într-o perioadă în care îngrijirea scalpului este în plină expansiune, Dyson revoluționează,  încă o data, industria instrumentelor de coafat  părul.

Designul Dyson Supersonic Nural

La fel ca în cazul tuturor produselor de păr de la Dyson (și al aspiratoarelor sale), designul noului uscător Supersonic Nural este foarte elegant. Uscătorul de păr este disponibil în două culori pastelate  și prezintă cinci atașamente, respectiv:  un atașament de aer blând, un concentrator de styling, un pieptene cu dinți largi, un atașament pentru combaterea electrizării firului de păr și un difuzor, destinat buclelor.

Cu doar 680 g, Supersonic Nural este mai ușor decât Supersonicul original și înseamnă că nu există riscul ca în timpul coafării să apară  durere a brațelor. În ciuda designului compact, uscătorul are trei fluxuri de aer și patru setări de căldură (100C pentru uscare rapidă, 80C pentru uscare obișnuită, 60C pentru uscare delicată și 28C pentru un jet de aer rece, folosit pentru a fixa părul după coafare).

Performanța Dyson Supersonic Nural

Cea mai impresionantă diferență dintre Nural și vechiul Supersonic este intuiția instrumentului. Având în vedere că îngrijirea scalpului devine rapid o mare tendință în materie de frumusețe, noul uscător de păr Dyson încearcă să prevină deteriorarea cauzată de căldura extremă, datorită modului „scalp protect'. Acesta utilizează tehnologia senzorilor pentru a măsura constant distanța la care se află uscătorul de păr față de scalp și ajustează automat căldura, în consecință. Face acest lucru folosind un senzor  care proiectează o rază infraroșie invizibilă pentru a măsura distanța dintre aparat și păr. Acest lucru înseamnă că uscătorul nu va încălzi niciodată scalpul peste 55C, evitând senzațiile de arsură și ducând la o sesiune de uscare mult mai confortabilă.

O altă actualizare este iluminarea capsulei, care schimbă culoarea între albastru (rece) sau galben (căldură scăzută) la portocaliu (căldură medie) și roșu (căldură ridicată) în funcție de distanța față de scalp. Astfel, această funcție permite utilizatorului să monitorizeze setarea căldurii.

Inovația nu se oprește aici. În primul rând, instrumentul trece automat la un „mod pauză' care folosește un consum redus de energie atunci când este așezat pe o suprafață, în timpul coafării. În al doilea rând, acesta se bazează pe învățarea accesoriilor pentru a ajusta automat ultimele setări de căldură și flux de aer, utilizate pentru fiecare accesoriu de styling, fără a schimba manual modurile. Se creează, astfel, o tranziție perfectă între accesorii și rutina de coafare a părului devine simplificată.  O uscare rapidă a părului este floare la ureche, folosind atașamentul delicat, în timp ce un aspect mai neted și mai definit este realizat rapid datorită difuzorului de precizie. De asemenea, atașamentul anti păr electrizat (este mult mai bun decât cel de la Airwrap, deoarece este capabil să prindă mai mult păr odată), în timp ce difuzorul și pieptenele satisfac nevoile mai multor tipuri de păr. 

Un alt aspect important de menționat  este că noul uscător este la fel de silențios ca instrumentele anterioare ale Dyson, astfel încât poate fi utilizat dimineața fără a produce gălăgie. 

În cee ace privește rapiditatea de uscare, un ciclu normal are aproximativ 10 minute. Rezultatele sunt impresionante. Părul arăta mai strălucitor și se simte mult mai moale decât după utilizarea altor uscătoare de păr. Părul continuă să arate proaspăt, cu mult după uscare, iar accesoriul anti-încrețire contribuie la îmbunătățirea look-ului. 

Așadar, Dyson Supersonic Nural este un must-have în orice sezon pentru un aspect al părului ireproșabil și sănătos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial