Dream Collection de la Victoria’s Secret se lansează cu o distribuție super stelară printre care se numără Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Devyn Garcia și alte vedete.

Dream Collection de la Victoria’s Secret se lansează cu o distribuție super stelară printre care se numără Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Devyn Garcia și alte vedete.

Noua colecție introduce Dream Angels cu inovația Love Cloud – demonstrând că nu trebuie să sacrifici aspectul pentru confort. 

Victorias Secret anunță lansarea colecției Dream, care îmbină experiența supremă de aspect și confort de fiecare zi – o combinație de vis. Campania imortalizată de faimosul fotograf Angelo Pennetta și stilizată de talentata Emmanuelle Alt la Longleat House din Anglia, imortalizează esența romantică a colecției și glamour-ul atemporal al fiecărei femei reprezentate. Vedetele campaniei sunt Candice Swanepoel, Devyn Garcia, Mayowa Nicholas, Taylor Hill, și revenirea lui Behati Prinsloo printre altele. Aceste vedete vor apărea și în fashion show-ul de prezentare Victorias Secret din această toamnă. 

Noua colecție introduce Dream Angels cu inovația Love Cloud – lenjerie recunoscută și iubită de fani, acum cu croieli și mai spectaculoase prin folosirea celei mai fine dantele de până acum, ForeverStretch Lace și noua tehnologie pentru căptușeala cupelor Marshmallow Memory Foam. 

Colecția completă Victorias Secret Dream include sutiene, chiloți și lenjerie de noapte sexy cum ar fi corsete, furouri, babydoll, body-uri, seturi cami și multe altele, în măsuri de la XS la XXL, circumferințe de 32-40 și cupe A-G, pentru sutiene. 

„Aflăm că pentru clienții noștri confortul de zi cu zi este important și suntem încântați să le aducem noua noastră colecție Victorias Secret Dream, oferind lenjerie frumoasă cu un confort complet, datorită noii tehnologii. Această colecție răspunde apelului, de data aceasta cu un nivel cu totul nou de glamour și simplitate, pe care abia așteptăm ca toată lumea să o poarte și să o iubească la fel de mult ca și noi.' – Janie Schaffer, Chief of Design și Creative Officer la Victorias Secret & Co. 

„Această campanie celebrează senzația de a te simți frumoasă și confortabilă, iar pentru mine nu există nimic mai sexy decât să te simți bine în propria ta piele. Sunt copleșită de bucurie și de nostalgie să mă reîntâlnesc cu Victorias Secret și sunt atât de încântată să fac parte din această campanie eterică, surprinsă într-o locație atât de faimoasă.' – Behati Prinsloo, VS Talent Partner.

Colecția Victorias Secret Dream va fi disponibilă în magazinele proprii din  Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni și Mega Mall sau pe victoriassecret.ro. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial