Distracție absolută în Dubai

Dubai continuă să-și cimenteze reputația de a fi una dintre cele mai atrăgătoare destinații turistice ale lumii. Asta și pentru că este locul unde poți avea parte de o diversitate de activități extraordinare și de atracții care ajung la altitudini și adâncimi uluitoare, parcuri tematice, acvatice și multe, multe altele.

Deep Dive Dubai

Foto: Dubai Economy and Tourism

Această atracție unică este cea mai adâncă piscină acoperită pentru scufundări din lume, ajungând până la 60 de metri. De patru ori mai mare decât orice alt bazin de acest fel, Deep Dive conține 14 milioane de litri de apă dulce, echivalentul a șase bazine olimpice. Inspirată de un oraș scufundat abandonat, această destinație atrage scufundători de felurite grade de pregătire, de la amatori până la profesioniști care vor să exploreze o nouă lume subacvatică.

Sky Views Dubai

Situat la 219.5 metri deasupra solului, Sky Views Dubai include trei modalități diferite pentru vizitatorii care vor să experimenteze perspective incredibile asupra orizontului orașului. Aceste trei atracții includ un observator, un tobogan transparent și o punte de promenadă, care vor da senzații tari celor care le caută, dar și o priveliște fabuloasă asupra orașului.

Atlantis Aquaventure

Această destinație mustind de acțiune deține recordul mondial Guinness pentru cele mai multe tobogane cu apă într-un parc acvatic, dar și o mulțime de alte atracții, experiențe și un kilometru de plajă privată amenajată cu cabane și locuri pentru relaxare.

Foto: Dubai Economy and Tourism

Sky Dive Dubai

Iubitorii de adrenalină se pot bucura de o varietate de activități incitante în Dubai, precum o cădere în gol de încercat o dată în viață, și o experiență cu parașuta la Sky Dive Dubai. Un avion ușor îi transportă pe săritori la 4.000 de metri deasupra iconicei siluete a lui Palm Jumeirah și deasupra portului, de unde vor plonja într-un salt în tandem cu până la 90 de secunde de cădere liberă, înainte de a fi ghidați cu blândețe spre pământ de instructori cu cele mai înalte calificări.

O noapte privată de safari și astronomie cu Platinum Heritage

Acest safari de noapte pune în evidență magnitudinea deșertului Arab și include o călătorie în deșert, în întuneric, într-un Land Rover clasic. Aceasta va fi urmată de o plimbare noctură eco, cu ajutorul unui ghid specializat în viața sălbatică, și o sesiune de admirat stelele alături de un astronom. Oaspeții se vor bucura și de o cină gourmet cu un meniu format din trei preparate, și pot alege între a-și petrece noaptea aici, în locuri de cazare din piatră, urmând ca la răsărit să facă o călătorie cu balonul cu aer cald.

Roll DXB

Roll DXB aduce clasicele ringuri-discoteci pe role în Dubai, pentru o activitate cu iz old-school și bună dispoziție în stil retro. Spațiul, aflat în Mina Rashid, este deschis către patinatorii de orice nivel. Vizitatorii pot să ia chiar și lecții pentru a-și pune la punct abilitățile de bază și chiar să învețe câțiva pași de dans pe role.

Xline DUBAI

Cei care își doresc aventură pot să simtă adrenalina la maximum cu tiroliana care se întinde deasupra zgârie-norilor din Dubai, pe care îi pot admira privind în jos de pe cea mai mare facilitate de acest tip, urbană, din lume: Xline Dubai Dubai Marina. Întinzându-se pe un kilometru, tiroliana este suspendată la 170 de metri înălțime și le permite celor curajoși să atingă până la 80 de kilometri pe oră în cursa lor la altitudine.

MOTIONGATE™ Dubai

MOTIONGATE™ Dubai oferă un adevărat labirint de distracții, promițând să îi țină în priză pe cei cu inima tânără. Acest parc tematic deține două caruseluri inovatoare, care au fost primele de acest tip din lume. Cu atracția John Wick: Open Contract, vizitatorii își încep călătoria la iconicul Continental Hotel, înainte de a se îmbarca într-o aventură intensă, plină de acțiune, ce recrează îndrăznelile primejdioase ale lui John Wick, trenulețul mergând în viteză pe șine concepute 4D, care oferă întoarceri înainte, dar și înapoi, freestyle. Pe când atracția Now You See Me: High Roller le permite amatorilor să experimenteze senzațiile din film în timp real, prin intermediul unei serii de iluzii optice, show-uri de magie și povești imersive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial