Despre dragoste, cu Pandora

Despre dragoste, cu Pandora

Totul începe cu o inimă…

În anul 2000, Pandora a lansat primul talisman în formă de inimă, care la rândul său a devenit bijuteria care a lansat alte o mie de talismane. De atunci, Pandora a creat zeci de inimi, toate reprezentând exprimarea iubirii în toate formele sale.

Pentru a relansa designul original al inimii și a-l face mai atrăgător ca niciodată, Pandora a inovat poziționarea metalului, distribuind greutatea astfel încât inima să nu se răstoarne – făcând-o ideală pentru a fi purtată pe toate tipurile de suporturi pentru talismane, în special coliere și cercei rotunzi. Această bijuterie este disponibilă în două dimensiuni: standard și maxi, jucându-se cu scala pentru a conferi unicitatea designului. Gravura de pe una dintre părți îți reamintește 'BE LOVE', iar cele două fețe ale inimii pot fi folosite ca pânză pentru a grava și a-ți exprima propriul mesaj de dragoste.

Forma a fost, de asemenea, modernizată cu elemente liniare, evocând individualitate și putere. Această estetică a fost inspirația și pentru cercei cu șurub tridimensionali, cercei în formă de inimă, dar și pentru inele suprapuse, cu motivul inimii multiplicat.

„Un talisman este un canal de comunicare. Este un gând, o expresie, o declarație. Un talisman reprezintă identitate. Dincolo de tangibil, este un indicator al spiritului timpului, depășind necesitatea de a deveni o emblemă a culturii, a societății și a sinelui – un hyperobiect care stârnește dorință', declară A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Directori Creativi SVP, Pandora.

O pânză pentru iubire

Fiecare dintre noi este un colaj de povești, de oameni și lucruri pe care le iubim cel mai mult. Noul talisman inimă este o pânză pentru a exprima această iubire – o pagină albă gata pentru a ne scrie povestea.

Pandora oferă servicii de gravură în magazinele selectate: https://ro.pandora.net/ro/bijuterii/gravura/ . Mesaje personalizate, fonturi și simboluri fac ca fiecare bijuterie gravată să fie și mai personală.

Simte. Gravează. Be Love

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial