Descoperă noua colecție PANDORA ESSENCE în cea mai HOT ședință foto a verii

Dacă nu ai apucat să vezi încă noua colecție PANDORA ESSENCE, o poți admira mai jos, într-o ședință foto hot realizată împreună cu brand-ul și Diana Enciu, Digital Creator (@fabmusediana).

Descoperă noua colecție PANDORA ESSENCE în cea mai HOT ședință foto a verii

ELLE: Bună, Diana! Am realizat împreună cu Pandora un shooting minunat. Cum te-ai simțit şi cum ți s-a părut?
Diana Enciu: Îmi era dor de o ședință foto în studio. M-am bucurat să apar din nou în revista ELLE, și mai ales alături de Pandora, cu care am deja o relație de prietenie de lungă durată. Ceea ce am făcut este ceva cu totul diferit față de ce fac eu în ultima vreme pe contul meu de Instagram, așa că propunerea a venit ca o gură de aer proaspăt. Ador să îmbin ceea ce îmi place cel mai mult: modă, posing și styling.

CONȚINUT VIDEO ELLE

ELLE: Când şi cum ai descoperit bijuteriile Pandora?
D.E.: Cred că sunt mai bine de 10 ani de când am achiziționat primul talisman Pandora. L-am purtat ca choker, o variantă mai puțin clasică de abordare a unei bijuterii Pandora, dar mă știți, sunt întotdeauna înaintea tendințelor. Pe parcursul anilor m-am regăsit, în funcție de perioada în care mă aflam, în colecțiile de bijuterii pe care le-au lansat, iar în aceasta etapă a vieții mele, rezonez cel mai bine cu ceea ce semnifică noile piese PANDORA ESSENCE – feminitate, naturalețe, eleganță și strălucire mai degrabă prin esență.
Cel mai mult la acest brand îmi place povestea pe care fiecare bijuterie o transmite și faptul că se reinventează la fiecare colecție, fără a-și pierde însă unicitatea caracteristică.


Diana poartă rochie V:PM Atelier și bijuterii PANDORA ESSENCE.

ELLE: Bijuteriile pe care le-am pozat împreună sunt din noua colecție, PANDORA ESSENCE. Cum ți se pare această nouă colecție şi această noua direcție a brand-ului?
D.E.: PANDORA ESSENCE este o colecție care mă reprezintă foarte mult acum, atât datorită designului inspirat de natură și fluid, ca o zi de vară fără griji, precum și datorită semnificației pe care o are fiecare piesă în parte.
Noile bijuterii se integrează foarte ușor în orice ținută, încât, inevitabil, le poți purta în fiecare zi. Arată senzațional datorită formelor ușor de mixat și de suprapus. Îmi place și să le combin, și să le port individual, ca piese statement.
Ce îmi mai place mult este alăturarea de argintiu și auriu. Bineînțeles, depinde de zi, dar vara auriul arată senzațional pe pielea bronzată.


Diana poartă bijuterii PANDORA ESSENCE

ELLE: PANDORA ESSENCE conține multe bijuterii cu perle. Cum ți se par perlele? Le purtai şi înainte de acest shooting? Ai vreo amintire specială legată de ele?
D.E.: Am o relație specială și emoționantă cu perlele pentru că povestea s-a transmis de la mama. Pe ea am văzut-o purtând perle în toate timpurile, începând cu anii ’80 și până în anii 2000, și am remarcat mai ales feminitatea și eleganța ei atunci când purta acest tip de bijuterii. Faptul că închid ochii și mi-o aduc aminte pe mama într-o ținută 80s, pe podium, purtând valuri de perle la gât cu un hanorac oversized și ochelari de soare, le dă clar plus valoare. De asemenea, nu se demodează niciodată, iar acest lucru mi se pare extraordinar.
Am început să port foarte des perle mai ales în ultimul an și accesorizez chiar și ținute sport cu ele. Iubesc să le integrez în garderoba mea în moduri neconvenționale și să mă joc, tocmai pentru a-mi exprima stilul și starea la acel moment. Iar din noile piese PANDORA ESSENCE mi-am ales multe preferate, de la inele și până la colierul cu perle mici, tip choker.


Diana poartă bijuterii PANDORA ESSENCE

ELLE: Acum că a venit vara şi vei introduce iar perle în ținutele tale, cum te gândeşti să le abordezi? Cum şi cu ce le-ai combina? Ai vreo combinație preferată?
D.E.: La plajă îmi place să mixez multe coliere și brățări care aparent ai spune că nu se potrivesc între ele, iar cel mai mult îmi place să port perle cu tricouri basic sau sport și cu o fustă sau o pereche de pantaloni cu un croi mai extravagant. Orice ieșire e pentru mine o ocazie să mă joc cu bijuteriile. De când am fost prima dată la primul fashion week cu Alina (Tanasă, creatoare de conținut, n.red.) și până azi, când ies cu copilul în parc, eu sunt o mare fană a bijuteriilor. Iar perlele au acel rafinament pe care îl adaptez pentru fiecare stil de ținută pe care aleg să o port în diversele ipostaze de peste zi.

ELLE: Ce simbolizează vara pentru tine? Este un anotimp care îți place?
D.E.: Dacă sunt pe Riviera Franceză, sunt cea mai mare fană a verii, altfel o să mă găsești cu aerul condiționat, aranjându-mi perlele la gât.


Diana poartă rochie Fabiana Filippi, magazinul Mengotti, și bijuterii PANDORA ESSENCE

ELLE: Ai un stil care a cucerit nenumărate persoane, un stil care ți-a adus aprecieri şi mulți followers pe rețelele de socializare. Cum l-ai defini?
D.E.: Îmi este greu să definesc stilul meu în câteva cuvinte, cert este că am avut mereu curaj și am testat multe combinații și tendințe, și totuși când mă uit în urmă pare că nu m-am schimbat mult. Recunosc că vara ies un pic din traseul clasic.


Diana poartă maletă Maison Margiela, magazinul Mengotti, și bijuterii PANDORA ESSENCE

ELLE: Care bijuterii din colecția PANDORA ESSENCE îți plac cel mai mult?
D.E.: Ear cuffs. All the way. Deja le port zilnic. Nu pot să îmi fac mai multe găuri în urechi, așa că sunt super încântată de ele.

ELLE: Cum le-ai recomanda urmăritorilor tăi să poarte perlele?
D.E.: Cel mai des aș purta perlele și toate piesele de acest tip cu o cămașă albă, ușor oversized, o fustă mai plină, tot albă, o centură, o pălărie cu boruri mari, o pereche de saboți și un coș împletit. Eu și când merg la muncă în oraș mă îmbrac ca în vacanță.


Diana poartă top și fustă V:PM Atelier și bijuterii PANDORA ESSENCE

ELLE: O ultimă întrebare, care sunt cele mai importante lucruri pentru tine în această perioadă a vieții?
D.E.: Să fiu alături de familia mea. Iar accesorizați suntem toți, după cum știe toată lumea.

Fotografii: Ștefan Dani
Realizatoare: Daria Georgescu

Machiaj: Alexandra Crăescu.
Coafură: Adrian Trif / Endorphin Lab.
Lumini: David Dorohoianu.
Asistentă machiaj: Roxana Chiriță / Endorphin Lab.
Asistenți styling: Teo Butoi, Simina Duță, Irina Bucur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video