Cum să ai un moment dedicat ție în fiecare zi a lunii septembrie: 4 ritualuri de dimineață pentru starea ta de bine

Septembrie este acel moment al anului în care totul se pune din nou în mișcare – traficul e mai intens, reîncepe școala, proiectele la birou devin mai solicitante și parcă fiecare zi aduce noi provocări. 

Cum să ai un moment dedicat ție în fiecare zi a lunii septembrie: 4 ritualuri de dimineață pentru starea ta de bine

Printre aceste provocări cotidiene, este mai important ca oricând să îți găsești un moment pentru tine, un mic ritual al dimineților tale care să îți ofere echilibrul și energia necesară pentru întreaga zi. 

Fie că reușești să ai parte de momente de liniște, fie că trebuie să te adaptezi rapid unui program intens, fiecare dimineață începe cu tine: cu alegerile tot mai conștiente pe care le faci și o ceașcă de cafea care îți poate seta ritmul pentru întreaga zi. În acest context în care deși rutina zilelor e tot mai alertă, lumea e tot mai conectată la conceptul de wellness și alegeri conștiente, Nespresso aduce în plan local un concept inovator al cafelei, deja apreciat și popularizat în SUA: cafeaua funcțională. 

Patru sortimente, incluse în gama COFFEE+ din portofoliul Vertuo, oferă în fiecare ceașcă de cafea a dimineții aceeași calitate a cafelei, un gust memorabil și ingrediente cu extra-beneficii care contribuie la starea noastră de bine. Îmbogățite cu vitamina B12, Ginseng sau cu extra cofeină, sortimentele COFFEE+ te ajută să ai un ritual complet al dimineții, indiferent de ritm.

Pentru aceste momente matinale în care prima gură de cafea poate seta nivelul tău optim de energie, iată câteva recomandări pentru tine: 

Alege activitățile și sortimentele de cafea care contribuie la dimineți echilibrate

  • Creează-ți spațiul tău de relaxare cu Ginseng Delight: Fie că este vorba de un colț de lectură sau de un loc în care îți savurezi cafeaua, un astfel de spațiu te va ajuta să îți începi ziua într-un mod relaxant, în timp ce te bucuri de o ceașcă de Nespresso Ginseng Delight. Cu aromă delicioasă de caramel și îmbogățită cu extract de ginseng, ai parte de un plus de vitalitate încă de la primele ore ale dimineții. 
  • Petrece primele momente ale dimineții în lumina soarelui, cu Vivida: Fie că alegi să stai pe terasă sau să faci o  plimbare în parc, chiar și 10 minute la lumina soarelui contribuie la un start echilibrat al zilei. Fie că o servești acasă sau alegi să bei ceașca de cafea în timpul plimbării tale, Nespresso Vivida, îmbogățită cu vitamina B12, oferă o aromă intensă și rafinată, în timp ce te ajută să îți menții claritatea mentală și să îți susții sistemul imunitar. 

Sau alege activitățile care te energizează pentru acele dimineți intense 

  • Fă din presiunea timpului, aliatul tău cu Stormio Go: În timp ce îți alegi ținuta zilei pe fugă, te machiezi din mers sau timpul pur și simplu nu este de partea ta, Nespresso Stormio Go este gata să îți ofere impulsul de energie de care ai nevoie la apăsarea unui singur buton. Cu 200 mg de cofeină per ceașcă și arome robuste de cereale și condimente, această cafea te ajută să începi ziua în forță. 
  • Bifează chiar și cele mai mici task-uri din agenda ta, pentru un start dulce și energic cu Melozio Go: Prima gură de cafea poate seta întreaga stare a zilei, la fel și task-urile pe care le vezi bifate încă de dimineață. Fie că alegi să dai primele emailuri ale zilei sau să îți faci planul pentru întreaga săptămână, așa vei simți că ziua ta e mai bună. În completare poți alege Melozio Go, sortimentul dulce-aromat, infuzat cu extra cofeină, această cafea fină cu note de cereale și dulceață subtilă de miere care îți oferă impulsul de care ai nevoie pentru a-ți începe ziua energic, indiferent de cât de agitată ar fi dimineața ta.

Septembrie aduce nu doar schimbarea anotimpului, ci și responsabilități sau activități pentru care ai mereu nevoie de un impuls de energie. Alege conștient pentru tine și începe diminețile cu un ritual complet, care să îți aducă starea de bine necesară pentru întreaga zi. Cu gama Nespresso COFFEE+, fiecare dimineață poate deveni un moment special, fie că este vorba de un start intens, sau de un moment de echilibru.Pentru mai multe idei și inspirație, vizitează Ritualuri de dimineață Nespresso și descoperă cum să îți îmbogățești ritualul matinal în această toamnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial