Colecțiile Auraa Desire extract de parfum, exclusiv pe Orioudh.ro. O odă adusă rafinamentului absolut

Colecțiile Auraa Desire extract de parfum, exclusiv pe Orioudh.ro. O odă adusă rafinamentului absolut

Cu siguranță, cea mai grăitoare formă prin care putem emana rafinament și eleganță este aplicarea unui parfum de lux. Un parfum creat din ingrediente de calitate, accesate din surse sigure și exclusiviste – Spania, Italia, Franța – așa cum ne-au obișnuit cele mai mari case de parfumuri ale lumii. În rand cu ele, se alătură și casa Savia Perfume Industry, un producător de parfumuri 100% premium.

Povestea casei de parfumuri de lux Savia

Născută în 2022, în Dubai, casa de parfumuri Savia a pornit pe sofisticatul drum al producției de parfumuri arabesti cu o misiune clară: aceea de a construi o nouă lume olfactivă, unde fiecare parfum semnat să fie o creație proprie; și nu numai o creație proprie, ci o creație care întotdeauna are la baza cele mai fine ingrediente pe care le poate folosi în prezent o casă de parfumuri, de oriunde în lume. În doar câțiva ani, casa de parfumuri Savia a reușit să devină, în peste 50 de tari din Europa, SUA, Asia, un epitom al calității absolute și al originalității olfactive, fiecare parfum fiind o creație cu totul unică și diferită de oricare alta. În prezent, casa de parfumuri Savia cuprinde sub umbrela sa patru branduri, dintre care unul dintre cele mai sofisticate: Auraa Desire.

Auraa Desire. Trăiești luxul prin fiecare notă

Auraa Desire este cel mai exclusivist brand de parfumuri al casei Savia. O colecție în care opulenta și rafinamentul sunt la ele acasă. În primul rand, Auraa Desire nu propune simple parfumuri, ci oferă, în exclusivitate, numai extracte de parfum–cele mai concentrate, intense și persistente elixire olfactive. Concentrația unui extract de parfum Auraa Desire este cel puțin de două ori mai mare decât a unui parfum obișnuit, iar persistența acestuia fiind una care chiar durează o zi întreagă.

Fiecare notă cuprinsă într-un extract de parfum Auraa Desire este atent aleasă de către propriul specialist, nasul casei Savia. Pe lângă importanta calității surselor din care sunt accesate ingredientele extractelor de parfum Auraa Desire, o altă prioritate a casei este aceea de a crea și testa, în laboratoarele proprii, parfumuri 100% sigure pentru pielea fiecărui iubitor al luxului olfactiv. Auraa Desire nu face rabat nici la calitatea și estetica impresionantă a ambalajelor și sticlelor, acestea fiind cu adevărat opere de artă.

Descoperă întreagă colecție Auraa Desire, extract de parfum

În primul rând, trebuie să știi că această comoară olfactivă numită Auraa Desire este disponibilă în exclusivitate pe Orioudh.ro. Într-o colecție care însumează 30 de extracte de parfum diferite Auraa Desire, vei regăsi o diversitate copleșitoare. Colecția cuprinde 5 game: The Celestia Collection, The Classique Collection, The Euphoria Collection, The Future Collection și The Untamed Collection.

The Celestia Collection by Auraa Desire propune trei extracte de parfum pentru bărbați și trei unisex, toate, într-o frenezie de arome florale, lemnoase, condimentale și orientale. The Classique Collection by Auraa Desire pune accentul mai mult pe aromele pentru bărbați, buchete olfactive profund masculine, având patru extracte de parfum bărbătești și două unisex. The Euphoria Collection este un dans senzual intre trei extracte de parfum arabesc pentru damă și trei pentru bărbați, mergând fie pe parfumuri puternic florale, fie pe parfumuri puternic condimentate. The Future Collection by Auraa Desire este preponderent o colecție cu extracte de parfum unisex, cinci la număr, având un singur extract pentru bărbați, pe când The Untamed Collection propune exact opusul.

De ce să alegi luxul Auraa Desire

Auraa Deșire este un brand de extracte de parfum pentru toți cei care se regăsesc într-o lume în care luxul și opulența sunt bine definite. Este un brand de parfumuri arabești care creează o adevărată experiență olfactivă de neuitat. Fiecare aromă impresionează și fiecare aplicare a unui extract de parfum Auraa Desire durează, chiar durează incredibil de mult.

Alege Auraa Desire, exclusiv pe Orioudh.ro, și descoperă ce înseamnă luxul cu adevărat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial