Colecția Office Reserved – un nou dress code cu stil

Colecția Office Reserved – un nou dress code cu stil

Ținutele office nu au de ce să fie plicticoase și conservatoare. De fapt, de mult au încetat să fie asociate în principal cu costumele și pantofii cu toc înalt. Și chiar și în locurile în care există un cod vestimentar bine definit, este posibil să porți o ținută în care să te simți bine nu numai de la 9 la 5. În acest spirit a fost creată noua colecție Reserved – pentru ea și pentru el.

În colecția de damă, designerii au combinat stilul smart casual cu elemente ale trendului ladylike. Astfel, avem o gamă diversă de costume și jachete cambrate pe talie, veste, cămăși – atât fitted, cât și supradimensionate. Versiunea ladylike menționată mai sus se referă la siluetele anilor 1950 și 1960, precum fuste evazate și mini, clasica Little Black Dress și pantofi precum balerinii și modelele Mary Jane. Colecția de încălțăminte este dominată de tălpi plate, iar tocul este mic. Designerii Reserved ne amintesc astfel că modelele sportive, precum tenișii din materiale combinate, merită luate în considerare și în contextul unui look office. Desigur, colecția nu ar fi completă fără genți – de la shopper până la modele de mână mai mici.

Colecția masculină este destul de clasică când vine vorba de croi, care se remarcă totuși prin culori proaspete sau detalii interesante. În acest sezon, bărbatul Reserved poartă la birou un costum într-o nuanță de verde, iar dacă poartă pantaloni, aceștia sunt relaxați și cu striații. Opțiunile de îmbrăcăminte exterioară includ un trenci – mai larg ca formă și confecționat din țesătură ușoară impermeabilă sau o geacă biker din piele naturală în tonuri de ciocolată. Accesoriile merită menționate – ca și în colecția de damă, accentul la pantofi este pus pe modele mai casual și mai puțin formale, asociate de obicei costumelor. Ca alternativă la o geantă care poate găzdui cu ușurință un laptop și alte lucruri esențiale, un rucsac este o opțiune confortabilă, dar suficient de elegantă.

Colecția Office Reserved te așteaptă atât în magazine, cât și pe site sau în aplicație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial