Cele mai bune sfaturi de care să ții cont atunci când alegi mobila de dormitor!

Dormitorul este o cameră care joacă un rol foarte important în orice locuință. În dormitor petreci, de regulă, finalul fiecărei zile, fiind camera care îți oferă un sentiment de liniște, relaxare și siguranță.

Cele mai bune sfaturi de care să ții cont atunci când alegi mobila de dormitor!

Dormitorul este o cameră care joacă un rol foarte important în orice locuință. În dormitor petreci, de regulă, finalul fiecărei zile, fiind camera care îți oferă un sentiment de liniște, relaxare și siguranță. În dormitor, îți încarci bateriile pentru o nouă zi, petreci momente intime și îți descarci sufletul în fața unei persoane apropiate, atunci când simți nevoia. 

De aceea, este important să amenajezi această cameră cu grijă, astfel încât să te poți simți confortabil în ea. Alege cu atenție mobila de dormitor pentru că această încăpere să-ți ofere o stare de bine de fiecare dată când îți petreci timpul în interiorul ei. Iată care sunt cele mai importante sfaturi de care ar trebui să ții cont!

Asigură-te că mobila de dormitor este practică și confortabilă

Pe lângă designul pieselor de mobilier pe care le alegi, este important să te asiguri că acestea sunt practice și confortabile. Acest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să investești o sumă colosală de bani în mobilierul pentru această încăpere. Un set standard format dintr-un pat matrimonial, un dulap, 2 noptiere și o comodă cu oglindă va îndeplini aceste cerințe.  

Alege un set de mobila dormitor din cadrul unui magazin online cu experiență în domeniu, așa cum este VreiMobila.ro, și vei observa că toate piesele sunt fabricate astfel încât să ofere un confort sporit, dar să îndeplinească și necesitățile fiecărei persoane de depozitare și organizare a lucrurilor personale. 

Înainte de a alege un set, este important să te gândești atât la spațiul disponibil în încăpere pentru a așeza piesele de mobilier, cât și la obiectele pe care trebuie să le depozitezi în interiorul mobilierului. Ține cont că numărul obiectelor personale poate crește de la o lună la alta!

Dormitorul tău nu trebuie să fie aglomerat cu piese de mobilier și obiecte, motiv pentru care trebuie să îi analizezi bine suprafața, dar și nevoile tale de depozitare și organizare. Pentru ca lucrurile să fie simple, este recomandat să alegi mobila de dormitor care să fie bine compartimentată. Mobila care are multe sertare și dulapuri te va ajuta să îți pui în ordine lucrurile de care ai nevoie în fiecare zi și să creezi un spațiu bine organizat, plăcut din punct de vedere vizual. 

Alege culoarea mobilierului, în funcție de suprafața liberă din cadrul dormitorului tău

Probabil că te întrebi de ce ai face acest lucru! Ei bine, culorile au un impact vizual puternic și pot influența percepția asupra dormitorului tău. De exemplu, dacă vei alege mobila de dormitor într-o culoare deschisă, vei da impresia că această încăpere este mai spațioasă și mai luminoasă decât este de fapt. 

În plus, dacă vei opta pentru un set de mobilier care conține și un dressing cu oglinzi fixate pe uși vei reuși să accentuezi luminozitatea din cameră și să dai impresia că ai la dispoziție un spațiu mai generos. 

Cele mai căutate nuanțe din prezent pentru mobilă sunt wenge, sonoma și bej. De asemenea, sunt foarte căutate combinațiile de alb, crem, bej, maro, ulm și negru, acestea putând fi ușor de integrat în orice decor. 

Fii atent la materialele din care este realizat mobilierul

Investiția în mobila dormitor nu este pentru o perioadă scurtă de timp, ci este o investiție de durată. De aceea, trebuie să te asiguri că materialele din care sunt realizate piesele de mobilier sunt de calitate, rezistente în timp. Alege mobila din cadrul unui magazin care folosește materiale precum lemnul de fag sau alte materialele rezistente la factori externi și nu vei fi dezamăgit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial