Cashmere 2023

Sezonul rece se apropie mai repede decât ne-am dori. Ne putem pregăti din timp cu articole vestimentare călduroase din materiale super soft, precum cașmirul.

Noua colecție C&A Cașmir cuprinde articole care se poț purta sub formă de layere și în combinații îndrăznețe de culori. Nuanțe precum „Spicey Orange” sau „Deep Blue” vor adăuga acel strop intens de culoare oricărei zile de toamnă. Dacă însă preferi stilul atemporal sau culorile neutre, ai la dispoziție și astfel de opțiuni.


C&A a fost primul brand care a lansat produse certificate de organizația Sustainable Fibre Alliance (SFA) – Standardul de bune practici pentru producția cașmirului. SFA are ca scop rezolvarea aspectelor legate de sustenabilitatea producției de fibre de cașmir. Cașmirul certificat de SFA este aprovizionat în mod responsabil, respectând standardele stricte de bunăstare a animalelor, minimizând impactul asupra mediului și conservând modul de viață al crescătorilor de animale. La C&A utilizăm, de asemenea, fibre de cașmir reciclat în unele din produsele noastre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial