Bucharest Fashion Week Aesthetics

Calling all the fashion lovers! Cele mai hot estetici ale toamnei sunt aici.

Bucharest Fashion Week Aesthetics

Uite 6 ținute cu care vei fura toate privirile la Bucharest Fashion Week și care te ajută să îți exprimi stilul autentic, oriunde și oricând! Toate piesele le găsești pe Fashion Days, desigur.

Maximalist Knitwear

Maximalismul în tricotaje înseamnă culori vibrante, texturi bogate și croieli îndrăznețe. Îmbină imprimeuri grafice, modele geometrice și piese supradimensionate, pentru a crea ținute statement. Fiind un stil eclectic, fiecare detaliu atrage atenția și oferă o notă de opulență confortabilă.

Volume Chic

Volume Chic mizează pe siluete ample și structuri neconvenționale, oferind un aer sofisticat prin exagerarea proporțiilor. De la blazere, rochii, pantaloni, până la genți sau ochelari de soare, orice ținută poate fi dusă în zona aceasta cu piesele și accesoriile potrivite.

Experimental Streetwear

Dacă ți se pare că ținutelor clasice din cultura urbană le lipsește ceva, îți prezentăm o variantă mai îndrăzneață. Această estetică îmbină elemente street cu accente avangardiste, cum ar fi croieli neconvenționale, materiale tehnice și combinații de culori atipice.

Metallic Dreams

Lights, camera, action! Cu materiale lucioase, precum satinul sau pielea metalizată, estetica metallic dreams transformă orice ținută într-o apariție de neuitat. Dacă îți dorești un main character moment, opteză pentru o piesă statement în nuanțe metalice, indiferent că e vorba de un argintiu clasic sau ceva mai exuberant.

Retro Sleaze

Cu siguranță ai auzit de întoarcerea esteticii indie sleaze. Retro sleaze este acel verișor mai sofisticat al indie sleaze-ului care are o afinitate pentru piese cu aspect vintage. Acest curent readuce în prim-plan estetica anilor ’60-’70, cu un aer classy, dar simultan nonșalant, mizând pe cămăși, pantaloni evazați și mult layering.

Neo Grunge

The ’90s are back: dar într-o variantă modernă! Influențele punk se amestecă cu cele contemporane, nuanțele închise, materialele precum dantela și mult, mult tartan. Dacă îți plac look-urile alternative, edgy și ești în mood-ul de bocanci combat tot sezonul, stilul neo grunge e perfect pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial