Amber Sogara și Santal Sohar, noile creații parfumate Amouage

Sunt foarte multe lucruri de spus despre parfumurile create de casa Amouage, însă cuvintele care le descriu cel mai bine sunt, fără îndoială, eleganță, luxury, ingrediente de excepție și atenția la detalii.

Amber Sogara și Santal Sohar, noile creații parfumate Amouage

The Attars of Amouage este una dintre cele mai spectaculoase colecții de parfumerie disponibile în acest moment în întreaga lume, fiecare creație spunând povești care fascinează și reprezentând arome speciale, îndrăznețe și cuceritoare.

În 2023, această colecție se îmbogățește cu două noi creații de excepție, care poartă semnătura lui Renaud Salmon, Chief Creative Officer Officer Amouage. Este vorba despre Amber Sogara și Santal Sohar.

„M-am inspirat din călătoriile mele extinse prin Oman, conectând ambele parfumuri cu puncte specifice de pe harta țării. Consider că acesta este modul Amouage de a arăta respectul profund pe care îl avem pentru moștenirea extraordinară a Omanului și, de asemenea, de a evidenția numeroasele bogății pe care această zonă le-a avut întotdeauna de oferit călătorilor. Sunt mândru și încântat să împărtășesc aceste două puncte noi de pe harta noastră parfumată a Omanului”, povestește Renaud Salmon, Chief Creative Officer Officer Amouage.

Ce ne-a cucerit la Amber Sogara și Santal Sohar? O să îți detaliem mai jos poveștile fascinante a două dintre cele mai interesante arome ale momentului.

Amber Sogara

Situat la aproximativ 200 km distanță de Muscat, satul Al Sogara este considerat una dintre cele mai izolate și izolate așezări din întreaga regiune: un mic grup de case de piatră cu acoperiș plat, care arată ca și cum ar fi fost tăiate din munte.

Inspirați de Al Sogara – acest loc mic, în care trecutul se contopește cu prezentul – Renaud Salmon și Élise Bénat au creat Amber Sogara, un parfum cu tonuri și inflexiuni care sugerează romantismul anilor trecuti, rămânând în același timp înrădăcinat în prezent.

Compoziția se deschide cu un buchet neașteptat de aldehide – materiale care conferă parfumurilor o calitate strălucitoare și strălucitoare, pentru ca ulterior să ademenească cu notele de trandafir stacojiu senzual, iasomie seducatoare, pe o bază învăluitoare de ambretă caldă și animală. Complex, surprinzător și atrăgător, Amber Sogara este parfumul care trezește sentimente intense, ancorat în toate timpurile, atât în trecut cât și în viitor.

Santal Sohar

Situat la nord de Muscat, guvernoratul Sohar ocupă o poziție unică în patrimoniul regiunii, iar cu secole în urmă a fost capitala țării. Din punct de vedere istoric este unul dintre cele mai aglomerate și mai importante porturi din zonă – un centru esențial pentru comerțul cu mirodenii, tămâie și, mai ales, lemn de santal – o răscruce de drumuri pentru o gamă diversă de popoare și culturi.

Având în vedere acest decor, Renaud Salmon și Karine Vinchon-Spehner au creat Santal Sohar, o evocare nu doar a mărfurilor care și-au făcut drum prin oraș, ci și a spiritului de deschidere și generozitate care se extinde invariabil asupra tuturor care călătoresc în această zonă.

La început, Santal Sohar prezintă un amestec neobișnuit, parțial erbaceu, parțial floral, de busuioc, trandafir și petitgrain, obținut prin distilarea tuturor celor trei ingrediente în același timp. Efectul lor evocă nu doar atracția ademenitoare a unei brize marine, ci și coasta de care se lovesc valurile. Inima parfumului este reprezentată de un caleidoscop echilibrat de mirodenii: cardamom, cuișoare și scorțișoară. Sub toate acestea se află un lemn de santal impecabil, conferind profunzime compoziție. Santal Sohar este parfumul călătoriilor care ne îmbunătățesc viața și o fac mai fericită.

Parfumurile Amouage, precum Amouage Amber Sogara și Amouage Santal Sohar, se găsesc exclusiv în magazinele Obsentum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial