adidas lansează Supernova Prima – cel mai confortabilI pantof de alergare adidas de până acum, cu 13% mai multă super-spumă DREAMSTRIKE+

adidas lansează Supernova Prima – cel mai confortabilI pantof de alergare adidas de până acum, cu 13% mai multă super-spumă DREAMSTRIKE+
  • Creat pentru confort maxim, modelul Supernova Prima încorporează cantitatea cea mai mare de super spumă DREAMSTRIKE+ dintre toate modelele de pantofi de alergare adidas de până acum
  • Noul model îmbină tijele de sprijin cu spuma DREAMSTRIKE+ pentru confort și stabilitate.

În 2023, adidas Running a regândit familia Supernova punând accent pe confort și stabilitate. În 2024, portofoliul se extinde odată cu introducerea Supernova Prima – un model nou-nouț, care se lansează în varianta de culoare Preloved Scarlett/Solar Red. Acesta are mai multă super spumă DREAMSTRIKE+ decât orice alt pantof de alergare adidas de până acum, inspirat de – și construit pentru – cei mai motivați alergători de zi cu zi.

JT Newcomb, directorul categoriei adidas Running Footwear, a declarat: „Confortul a fost întotdeauna un punct cheie al familiei Supernova. În procesul de testare, am constatat că, pe măsură ce alergătorii se dezvoltă și pe măsură ce mulți încep să se gândească să-și ducă performanța la următorul nivel, ei caută adesea atât o amortizare suplimentară, cât și o stabilitate fiabilă. Cu Supernova Prima, dorim să elevăm alergările zilnice, oferind mai mult confort ca niciodată, precum și un nivel optim de stabilitate. Echipa noastră este mereu inspirată de ambiția alergătorilor de a progresa și ne străduim să oferim o experiență care să răsplătească acest obiectiv.'

Dotat cu tehnologia axată pe confort dezvoltată de adidas și detalii de design distincte, Supernova Prima conține cu 13% mai multă spumă DREAMSTRIKE+ decât Supernova Rise. Folosită pentru prima dată în modelul premiat Supernova Rise lansat anul trecut și inspirată de spuma LIGHTSTRIKE PRO folosită în familia deținătoare de recorduri Adizero, această spumă suplimentară DREAMSTRIKE+ oferă alergătorilor un confort de neegalat în timp ce se aventurează în alergările zilnice. Conținutul suplimentar de spumă de 4 mm este concentrat în mod special sub arcul tălpii, amplificând amortizarea Prima de la călcâi până la deget.

Talpa intermediară cu mai multă amortizare funcționează, de asemenea, în tandem cu noua talpă exterioară inovatoare LIGHTTRAXION – proiectată ergonomic pentru a completa partea din mijloc a tălpii și antepiciorul – păstrând pantoful ușor și aderența puternică. Talpa exterioară este completată de tijele de sprijin mai late, care sunt puțin mai ferme decât cele folosite pentru modelul Rise, ceea ce înseamnă că antepiciorul are o aterizare mai susținută.

Partea din spate combină spuma cu  materialul textil moale, ce lucrează în tandem pentru a fixa și asigura un suport confortabil călcâiului. Construcția călcâiului funcționează împreună cu partea superioară din plasă, ce asigură aerisire și o potrivire confortabilă și sigură, pe toată durata alergării.

Noul Supernova Prima vine în varianta de culoare Preloved Scarlett pentru femei, cu detalii Purple Burst și Solar Red cu accente Pulse Lime pentru bărbați.

Pentru mai multe informații, vizitează adidas.com/running-shoes sau urmărește discuțiile pe Instagram sau X/Twitter folosind #adidassupernovaprima și @adidasrunning.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial