5 SUPER cadouri pentru a-ți impresiona iubita vara aceasta  – Cu ce să o cucerești instant

5 SUPER cadouri pentru a-ți impresiona iubita vara aceasta  - Cu ce să o cucerești instant

Sursa foto: Shutterstock.com

Dacă vrei să îți faci fericită iubita prin cadouri deosebite în această vară, ar trebui să îi cunoști gusturile și să faci o alegere sigură. Însă dacă nu stai tocmai bine cu inspirația sau poate vrei ceva aparte, să știi că rândurile următoare te pot ajuta. 

De la bijuterii, haine, vacanțe și carduri cadou, femeile pot fi impresionate cu foarte multe lucruri. Însă, prin gesturi personalizate, iubita ta va fi profund impresionată. Hai să descoperim împreună câteva idei grozave de cadouri pentru iubita ta.

Iată 5 recomandări de cadouri frumoase pentru iubita ta

  1. O excursie în doi

Ce poate fi mai frumos și mai romantic decât o excursie în doi, oferită cadou? Dacă te-ai gândit să spargi tiparele în această vară și vrei ca iubita ta să fie în al nouălea cer, să știi că îi poți oferi în dar o excursie deosebită, către o destinație specială. 

Și, având în vedere că vara este scurtă și intensă, o poți impresiona cu o locație pe măsură, unde plaja, marea/oceanul, palmierii și soarele arzător fac parte din peisaj. Nu îți trebuie un moment anume pentru a oferi un asemenea cadou, însă gesturile spontane reprezintă un avantaj.

  1. Bijuterii

Femeile adoră bijuteriile. Să știi că nu vei da greș cu un asemenea cadou pentru că sigur te va îmbrățișa de fericire. Însă că să mergi la sigur și să nu cauți prea mult, ar putea să te ajute categoria de inele din argint de pe bb-shop.ro. Poți miza pe piesele clasice sau pe cele în tendințe, dacă ai o idee despre gusturile iubitei tale.

  1. Cosmetice

La fel ca bijuteriile, cosmeticele fac parte din categoria de cadouri care fac o femeie fericită. Dacă vrei să îți impresionezi iubita cu un super cadou, ar fi de bun augur să iei în calcul și această variantă. Opțiunile de pe piață sunt multiple, însă cel mai bine ar fi să întrebi un specialist în domeniu, sau poate chiar să faci tu căutările pe internet înainte de a cumpăra ceva deosebit. Însă dacă preferi ca ea să își aleagă ce îi place mai mult, poți alege un card cadou online de pe același site menționat mai sus, și să îl oferi la momentul oportun.

  1. Aparate pentru îngrijire corporală

Un cadou special și util pentru iubita ta poate fi chiar un aparat în tendințe, folosit pentru îngrijirea personală. Acesta se poate oferi indiferent de anotimp, însă dacă evenimentul cu pricina are loc vara, poți opta pentru produse specifice. Un aparat de epilat cu laser, o placă de îndreptat părul sau un uscător de păr performant sunt câteva recomandări cu care sigur nu vei da greș.

  1. Tratamente la spa

Orice femeie adoră zilele la spa și relaxare. Cu siguranță prietena ta va aprecia un asemenea cadou. O zi pentru ea la un centru de cosmetică și spa o va bucura pe deplin. Există însă și varianta de a merge în cuplu, dacă vrei ca răsfățul să se împartă la doi. Oricare ar fi varianta aleasă de tine, vara aceasta ai la îndemână și această opțiune grozavă de cadou pentru iubita ta.

Așadar, ai cu ce să îți impresionezi iubita când vine momentul să îi dăruiești ceva frumos. Încearcă să ții cont de gusturile și preferințele ei pentru a alege cadoul perfect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial