4 modele de sandale pe care ar trebui să le porți în această primăvară și vară

4 modele de sandale pe care ar trebui să le porți în această primăvară și vară

Cum să te pregătești pentru noul sezon? Verifică întregul conținut al garderobei tale și descoperă tendințele propuse de designeri în materie de încălțăminte. Descoperă ce modele de sandale de damă nu trebuie să îți lipsească, fie că este vorba despre modele feminine și elegante sau unele extrem de confortabile, pe care le vei purta în timpul ieșirilor în natură. Consultă ghidul de mai jos și află cele 4 modele în care trebuie să investești.

Confort la fiecare pas – sandale sport și trekking pentru femei

Sandalele sport de damă sunt recomandate pentru plimbări lungi, drumeții și activități pe plajă , deoarece vor asigura confort la fiecare pas. Se remarcă printr-o talpă profilată, foarte confortabilă și un branț care se adaptează formei picioarelor. Designul unor astfel de sandale plate de damă, disponibile pe https://epantofi.ro/c/femei/slapi-si-sandale/sandale, le face perfecte și pentru stilul urban.

Atunci când planifici drumeții lungi, merită să alegi modele disponibile în această categorie pentru anumite ocazii, adică sandale de trekking pentru femei. Acest tip de încălțăminte asigură o circulație excelentă a aerului, elimină umezeala și garantează un sprijin excelent, inclusiv  stabilizarea gleznei. Multe femei apreciază sandalele cu vârf închis, care oferă protecție suplimentară. 

Sandale cu partea superioară tricotată – trebuie să le ai!

Un alt hit al sezonului viitor sunt sandalele și șlapii cu o parte superioară neobișnuită, împletită. Designerii anunță că stilul „pantofi pescar' va continua să domine și li se vor alătura modele cu fețe din piele naturală sau imitație a acesteia. Aceste sandale au evoluat, venind într-o varietate de culori, cu diferite tocuri sau platforme. Acest model iconic de încălțăminte a apărut de un timp în stilurile femeilor, dar revenirea triumfală va avea loc în vara anului 2024! Nu uita să verifici și colecția de ochelari de soare pe Epantofi.ro, pentru a-ți completa ținuta cu accesoriile potrivite. 

Sandale elegante cu toc – pentru fiecare ocazie importantă

Sandalele elegante cu toc sunt perfecte pentru ocaziile speciale. Modelele de sandale Pinko se  potrivesc stilurilor formale și de seară cu o rochie lungă sau scurtă de cocktail. Tocul tip bloc oferă stabilitate suplimentară, iar dacă preferi tocuri înalte, cu siguranță vei găsi o gamă variată de modele în colecțiile brandurilor de încălțăminte disponibile în magazinele fizice sau online.

Sandalele cu toc înalt cu bretele sunt un succes al sezonului și chiar trebuie să le ai. Designerii oferă diverse stiluri, de la bretele mici cu noduri în față până la modele mai impresionante cu legături la gleznă. Merită să acorzi atenție sandalelor în diferite culori, precum alb, roz sau albastru. Încălțămintea cu bretele este un must-have în sezonul viitor, căci va adăuga eleganță și feminitate stilurilor tale de zi cu zi.

Aceste modele de sandale confortabile merită atenția ta!

Vara, cea mai bună alegere sunt sandalele de piele pentru femei, pe care le poți cumpăra practic în fiecare magazin cu mărci premium. Astfel de modele se potrivesc perfect în orice stil, atât sportiv, boho, romantic și elegant, astfel încât să le poți purta cu ușurință la birou, la cumpărături sau la ieșiri cu prietenii. Sandalele de damă din piele sunt pantofi care vor merge bine indiferent de ocazie.În stilul lejer de vacanță se potrivesc și sandalele de vară din spumă sau dintr-un material special extrem de ușor și blând pentru picioare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial